On Foot: Nike Blazer Mid 77 Vintage Brick Red

On Foot: Nike Blazer Mid 77 Vintage Brick Red

Du har sikkert set dem overalt i dit Instagramfeed i den seneste tid – den nye Nike Blazer Mid 77 Vintage. Hvis man da kan tillade sig at kalde en Vintage release for ny. Vi har igen været heldige at få et par tilsendt fra Nike, inden den officielle release for at kunne smide nogen lækre billeder op her, samt komme med vores vurdering af skoene.

Den colorway vi har fået mellem hænderne er den lækre ‘Brick Red’ hvor du har en hvid overdel i læder med grå ruskindsdetaljer som mudguards og på snuden, hvide snørebånd og røde highlights i form af Swoosh og Nike branding på hælen. Det hele er naturligvis pakket ind i en vintage orange Nike skoæske der får det hele til at hænge perfekt sammen.

Nike Blazer Mid 77 Vintage Brick Red

Som navnet antyder er der tale om en ældre sag der releasede oprindeligt tilbage i 1977. Vi har de seneste par år set et par rigtig lækre collabs hvor netop denne model har været hovedpersonen. Både Slam Jam Socialism’s releases, de store Stranger Things lancering og naturligvis Sacai’s helt egen dekonstruktion var masssive hits.

Et af kendetegnene ved en vintage release som denne er bl.a. den synlige skumgummi i pløsen. Små detaljer der er med til at give skoen de helt rigtige vibes.

Her finder du lige nu Nike Blazer Mid 77 Vintage

Hiv fat i en af vores foretrukne forhandlere f.eks. Nike Store, Size? eller JD Sports hvor skoene er på hylderne fra d. 13. februar.

On Foot: Nike Blazer Mid 77 Vintage Brick Red

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.

UDSALG

SPAR OP TIL 50%

Tjek det store udsalg ud i nike store - hvor der er masser af sneakers til gode priser.