Liverpool FC x Nike Sneakers

Liverpool FC x Nike Sneakers

Liverpool FC x Nike Sneakers – Ja, det nye samarbejde mellem Nike og Liverpool blev tidligere på måneden officielt. Fra sommeren 2020 og frem skal stjernerne fra Liverpool FC der til dagligt spiller fodbold i Premier League trække i Nike produkter. Det gælder både deres nye spillertrøjer, men også en lang række af andre produkter kan man forestille sig.

Det kan vi selvfølgelig ikke vente på, og vi har tilladt os at drømme lidt om hvordan en kommendeLiverpool FC x Nike Sneaker kollektion kunne komme til at se ud.

Vi har taget udgangspunkt i Liverpools røde og hvide farver, og tilføjet et gyldent touch, for det er i sandhed et forgyldt hold der lige nu tromler over alt og alle i Premier League. Alle skoene kan lige nu købes i Nike Store, hvor du selv kan designe dine sko ved hjælpe af Nike By You.

Som både fodboldfan og sneakerhead har det været en fornøjelse at designe Liverpool udgaver af Nike Air Max 1, og Nike Air Max 97 silhouetterne. Vi har selvfølgelig både designet HOME og AWAY udgaver af skoene, fuldstændig ligesom Liverpool FC spiller i forskellige trøjer på hhv. hjemme- og udebane.

Læg i øvrigt mærke til YNWA detaljen på hælen af Air Max 1 og på pløsen af af Air Max 90 & 97 modellerne.

YNWA refererer selvfølgelig til Liverpool’s legendariske motto You’ll Never Walk Alone.

Liverpool FC x Nike Sneakers

 

Liverpool FC x Nike Air Max 1 - HOME

Liverpool FC x Nike Air Max 1 - AWAY

Liverpool FC x Nike Air Max 90 - HOME

Liverpool FC x Nike Air Max 90 - AWAY

Liverpool FC x Nike Air Max 97 - HOME

Liverpool FC x Nike Air Max 97 - AWAY

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.

SPAR 20% EKSTRA

Rabatkoden: SPRING21

medlemmer sparer 20% ekstra i NIKE STORE PÅ alle UDSALGSVARER. T.O.M. 16/4-2021