Slam Jam x Nike Blazer 1977

Release dato:

1. marts, 2019

Model

Blazer

Style:

-

Release dato:

1. marts, 2019

Model:

Blazer

Colorway:

White

Style:

Info om Slam Jam x Nike Blazer 1977 releasen

Denne Slam Jam x Nike Blazer 1977 releaser i forbindelse med modemesse Pitti Uomo og Slam Jam’s 30 års jubilæum.

Hvis du har fingeren på pulsen i sneakerverdenen, så er du nok stødt på rygter om Travis Scott’s “Cactus Jack”. Den famøse Nike Swoosh er nemlig “upside-down”, og det samme har Slam Jam valgt at gøre på indersiden af disse Blazer Mid 1977. På hælen står “CLASS 1977” som på den originale Blazer release. Derudover er der brugt Nike retro branding på pløsen, for en gennemført vintagestil.

Hvis du befinder dig på Pitti i Firenze i denne uge, så kan vi kun anbefale at du går til Slam Jam’s pop-up shop og forudbestiller denne lækre release.

Der er ikke nogen officiel info på en generel release endnu. Vi håber at denne kan købes via raffles hos Nike og Slam Jam, men indtil videre kan vi kun håbe.

Mange flere Nike releases

Husk at du kan finde mange flere lækre sneakers fra dine yndlingsbrands i den store Sneaker Release Kalender.

Her kan du købe Blazer

Som du har kunne læse, releaser Slam Jam x Nike Blazer 1977 inden længe.
Faktisk releaser de allerede d. 1. marts, 2019 hvor du kan sidde klar til at købe dem hos enten en dansk eller udenlandsk forhandler.

Ikke alle forhandlere er endeligt bekræftet endnu, men vi anbefaler altid at du holder øje med de store danske og udenlandske forhandlere du ser her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.