Adidas SL Andridge

Adidas SL Andridge – Forårets Livsstilssneaker til Pigerne

Adidas SL Andridge er navnet på forårets livsstils-sneaker til kvinder. Marts er ofte måneden hvor vi for alvor begynder at drømme om varmere temperaturer, tørvejr og generelt bare mere optimale sneaker-forhold. Og netop i marts måned smider Adidas en række nye sneakers på gaden, hvor målgruppen er det stærke køn, kvinderne.

Sidste år så vi Nike banke alt og alle med deres retro runner Nike P-6000 modellen, som virkelig blev et kæmpe hit, hod både pigerne og drengene. Mange håber at kunne gøre det samme og der er ingen tvivl om at Adidas med denne release håber på sandt forårshit.

Det er fedt at se så mange colorways release på samme tid. Det giver virkelig mulighed for at man kan vælge lige netop den model man holder mest af. Hele 7 forskellige colorways kan du vælge mellem på den første release-dag – og du kan se dem allesammen i vores store Sneaker Release Kalender.

Adidas SL Andridge

En lækker feature ved skoene, som mange piger elsker er at sålen har fået lidt ekstra højde. Det giver lige en eller to cm ekstra, dog uden at skoen kommer til at virke klodset, som man nogen gange ser det ved sneakers med en høj platform sål.

Alt i alt en sporty sneaker med en lækker retro vibe, selv om der er tale om en helt ny model.

Adidas SL Andridge

Regn med at finde skoene på hylderne hos bl.a. Rezet Store, Size?, JD Sports og Adidas fra d. 5. marts.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.

UDSALG I
NIKE STORE

Tjek det store udsalg ud i nike store - hvor der er masser af sneakers til gode priser.