Nike SB Dunk Street Hawker

Nike SB Dunk Street Hawker

Nike SB Dunk Street Hawker er et af navnene på den mest hypede releases i 2021 …indtil videre. Et andet navn er Nike SB Dunk CNY, som vi også har tilføjet til vores store sneaker release kalender. Kært barn har som bekendt mange navne, og denne release forventes at have rigtig mange fans derude, så lad os da bare få dem allesammen med.

Der er tale om en sko, der er intet mindre end et kunstværk der efterlader en med så mange indtryk. Højre og venstre sko er ikke ens, og hvert eneste lille panel og detalje bærer sin egen historie.

Nike SB Dunk Street Hawker

Bag designet: Nike SB Dunk Street Hawker

Nike SB Dunk Street Hawker er designet af kunstneren Jason Deng fra byen Guangzhou i Kina. Skoene er inspireret af 6 klassiske kinesiske retter, fra 6 forskellige distrikter af landet. Illustrationerne viser de 6 retter, ligesom farverne på skoen symboliserer forskellige ingredienser, smage, køkkenredskaber og andet.

Fælles for de ellers forskellige sko er at de på hælen har det kinesiske tegn for ‘mad’. De 4 forskellige sæt snørebånd repræsenterer krydderierne, hvidløg, skalotteløg, ingefær og sort peber.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.