Nike SB Dunk Low CNY

Release dato:

9. januar, 2021

Model

Nike SB Dunk Low

Colorway

Style:

CV1628-800

Release dato:

9. januar, 2021

Model:

Nike SB Dunk Low

Colorway:

Style:

CV1628-800

Info om Nike SB Dunk Low CNY releasen

Hvis du elsker de eksklusive sneakers der også har en god historie med sig skal du holde øje med disse Nike SB Dunk Low CNY.

CNY er en forkortelse for ‘Chinese New Year’. Vi har ikke helt kunne få bekræftet at skoene releaser kun pga. det kinesiske nytår, men det er typisk i slut januar og i løbet af februar at vi ser netop disse releases. Dunk silhouetten har hele året været en af de allermest hypede, og med god grund. Ud over at den bare en en god solid model med masser af retro vibes har den været målet for et utal af collabs. Samarbejder hvor alverdens brands har givet deres take på hvordan den skal tage sig ud.

Skoene kommer til at løbe rigtigt hurtigt, så hold øje med vores liste over potentielle forhandlere.

Hvis du vi læse meget mere om historien bag denne specielle release, skal du læse indlægget om Nike SB Dunk Street Hawker. Du vil blive overrasket over hvad der ligger til grund for valget af farver og materialer.

Mange flere Nike releases

Husk at du kan finde mange flere lækre sneakers fra dine yndlingsbrands i den store Sneaker Release Kalender.

Her kan du købe Nike SB Dunk Low CNY

Som du har kunne læse, releaser Nike SB Dunk Low CNY inden længe.
Faktisk releaser de allerede d. 9. januar, 2021 hvor du kan sidde klar til at købe dem hos enten en dansk eller udenlandsk forhandler.

Som du måske ved er der tale om en meget eksklusiv og limiteret sneaker, der ikke releaser i ret mange butikker. I skrivende stund er alle forhandlere ikke endeligt bekræftet endnu, men vi anbefaler altid at du holder øje med disse forhandlere hvor du, med stor sandsynlighed, enten kan skrive dig op til raffle, eller shoppe dem på datoen for release.

Kig efter Nike skoene hos disse forhandlere:

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.