Beyoncé's Ivy Park kollektion Efterår/Vinter 2020

Beyoncé’s IVY PARK kollektion Efterår/Vinter 2020

Tag lige et kig på Beyoncé’s IVY PARK kollektion Efterår/Vinter 2020.

I samarbejde med Adidas har Beyoncé nu lanceret sin 2. kollektion af IVY PARK brandet. Og sikke en kollektion. Den går under navnet “The Drip 2 Collection”, og med god grund.

Beyoncé’s IVY PARK kollektion Efterår/Vinter 2020

Farvepaletten er stram og stilsikker og favner hele paletten fra mørk grøn, tyrkis, koral, gul og den brændte ‘Mesa’ colorway.

IVY PARK kollektionen er for alle

Ikke nok med at kollektionen er designet i størrelser fra XXXS-4X. X størrelserne er dem der er designet i Plus Size størrelser. IVY PARK kollektionen er også designet sådan at mange styles er kønsneutrale og altså kan benyttes af alle, uanset køn.

Beyoncé's Ivy Park kollektion Efterår/Vinter 2020
IVY PARK x Adidas UltraBoost

Adidas x IVY PARK Sneakers

Ud over beklædingen der bl.a. omfatter træningstøj, badetøj, hoodies, huer og overtøj finder du også en række sneakers i kollektionen. Adidas har ladet Beyoncé sætte sig præg på bl.a. Adidas Nite Jogger, Adidas UltraBoost, Adidas Super Sleek 72, Adidas Forum Low og Adidas Forum Mid silhouetterne.

Beyoncé IVY PARK Sneakers
IVY PARK Adidas Nite Jogger
IVY PARK x Adidas Nite Jogger

Inspirationen til Adidas x IVY PARK Kollektion 2

Beyoncé har i denne kollektion blandet fashion og den mere sporty stil du finder fra Adidas performance wear. Det er tydeligt at se igennem hele kollektionen, og selv habit bukserne og blazer jakken fremstår sporty.

IVY PARK x Adidas UltraBoost
IVY PARK x Adidas Forum Low

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.

UDSALG I
NIKE STORE

Tjek det store udsalg ud i nike store - hvor der er masser af sneakers til gode priser.