Nike Dunk Low By You

Design dine egne Nike Dunk Low By You

Med Nike Dunk Low By You har du nu mulighed for at designe dine helt egne sneakers.

I Nike Store har man mulighed for at tilpasse forskellige produkter til netop sit helt eget behov. Det er det de kalder Nike By You. 

Nu kan du designe dit eget par i Nike Store allerede nu – vi er blevet oplyst at salget af skoene starter torsdag d. 14. kl. 18.00

Fra tid til anden bliver der skiftet ud i produkterne og nu er turen endelig kommet til at vi kan få lov at designe vores helt eget par Nike Dunk Low sneakers. Sidste år så vi set en stribe super lækre colorways af Nike Dunk Low silhouetten – dem kan du se lige her!

Ud over at du har et hav af farver at vælge imellem når du skal designe dine egne Nike Dunk Low sneakers har du også en række forskellige materialer at vælge imellem.

Du kan vælge mellem at bruge læder, suede (ruskind) eller det Nike kalder Pebbled, som er læder med en nubret struktur, der minder mest om overfladen på en basketball. Det bedste ved at kunne vælge disse materialer er at du også har muligheden for at blande dem. Kort sagt får du et utal af muligheder for at designe dine egne personlige og helt unikke sneakers.

Nike Dunk Low By You inspiration

Nedenfor ser du en række sneaker som jeg har designet i Nike Store, og som du skal være velkommen til at lade dig inspirere af. (Indtil de bliver tilgængelige i den danske shop, kan du ændre dit land til United States, for at få lov til at se mulighederne).

Nike SB Dunk Low – Den mest hypede i 2020

Sidste år så vi en anden Dunk Low model, nemlig Nike SB Dunk Low opleve en storhedstid uden lige. Naturligvis bakket kraftigt op af en regn af vilde collabs med nogen af de allerstørste brands og designere på sneakerscenen. Skoene har nogen punkter hvor de adskiller sig, blandt andet på pløsen der på SB udgaven er tykkere. Du kan dog godt lade dig inspirere af nogen af 2020’s største releases når du skal designe dine helt egne.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.