De Nye Nike Epic React Flyknit 2 Løbesko

De Nye Nike Epic React Flyknit 2 Løbesko

Nu kigger vi nærmere på de nye Nike Epic React Flyknit 2 Løbesko.

For godt og vel et år siden så vi første gang den banebrydende nye React sål på et par løbesko. En løbesko der senere skulle vise sig at tage Danmark og resten af verden med storm. Nike Epic React Flyknit skoen udmærkede sig med at have en Flyknit overdel der svøber sig om foden for optimal komfort og samtidig er super let. React sålen gav skoen en stødabsorbering der bedst kan sammenlignes med den du oplever hos Adidas Ultra Boost skoene. At React sålen samtidig er designet til bare at skulle løbe kilometer efter kilometer var ekstra bonus. Altså en sko der ikke blev slidt hurtigt op.

Nike Epic React Flyknit 2 Løbesko

I januar 2019 skal vi så se de første modeller af Nike Epic React Flyknit 2 Løbeskoene. En model er er opgraderet i forhold til den første model og med en tydelig ny stil.

De første 2 colorways har fået navnene 8-bit og Pixel. Det hedder de fordi farverne er inspireret af 90’ernes teknologi og farver.

Hold øje med disse og kommende releases i vores store Sneaker Release Kalender.


Nike Epic React Flyknit 2 ‘8-bit’
Nike Epic React Flyknit 2 ‘Pixel’

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.

UDSALG

SPAR OP TIL 50%

Tjek det store udsalg ud i nike store - hvor der er masser af sneakers til gode priser.