Nike Chinese New Year 2019 Collection

Nike Chinese New Year 2019 Collection

Nu skal vi kigge nærmere på den omfangsrige Nike Chinese New Year 2019 Collection.

Vi træder snart ind i 2019 og samtidig i det man i Kina kalder ‘Grisens år’, eller på engelsk, ‘Year of the Pig’. Som sædvanligt lancerer alle de store sneakerbrands en kollektion i denne forbindelse. Nike har løftet sløret for den der skal dominere januar måned hvor de viste sneakers og løbesko vil blive lanceret på forskellige tidspunkter.

Nike Chinese New Year 2019 Collection

Det er endnu ikke meget information vi har fået, men ud fra disse første billeder kan vi da prøve at kortlægge nogen af de vigtigste og mest interessante releases. Ved første øjekast har vi spottet at der releases både løbesko, basketballsko og mere livsstils inspirerede sneakers.

Af løbeskoene kan vi se 2 colorways af Nike Zoom Pegasus Turbo silhouetten,.

På basketball fronten kan vi se signatur sneakers fra både Michael Jordan og Kyrie Irving. Jordan brandet smider en Air Jordan 12 på banen, og vi ser også et par af den nye Kyrie 5 i en CNY (Chinese New Year) colorway.

Af sko der i dag mest bliver betragtet som sko i ‘livsstils-kategorien’ finder vi følgende. Air Max 270, Air VaporMax 2019, Air Max 98, Air Max 90 og Nike SB Zoom Blazer.

Nike Chinese New Year 2019 Collection

Som du måske ved ejer Nike Converse brandet, hvorfor vi også kommer til at se en eller flere Converse releases i hele denne Chinese New Year kampagne.

I dette indlæg vil vi i takt med at flere detaljer om de kommende releases dukker op, holde dig opdateret med dette.


Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.

UDSALG

SPAR OP TIL 50%

Tjek det store udsalg ud i nike store - hvor der er masser af sneakers til gode priser.