On-Foot - Nike Air Vapormax Sort & Guld

On-Foot: Nike Air Vapormax 2019 Sort & Guld

Én ting er at se de flot opstillede reklamefotos af en kommende sneaker release, en anden ting er at få skoene i hånden og selv danne sig sit indtryk af skoene. Først der har man mulighed for at mærke kvaliteten af skoen, samt se om farver o.s.v. stemmer overens med forventningerne.

Lige præcis derfor er vi glade for allerede nu at have fået mulighed for at få den nye Nike Air Vapormax 2019 Sort & Guld i hænderne. Det har vi fået fordi vi har et særligt samarbejde med Nike Store der fra tid til anden giver os mulighed for at få indblik i de kommende releases.

Denne ‘sort & guld’ colorway står super skarpt og er den første udgave til herrerne. De releaser d. 21. december 2018 i bl.a. Nike Store.

Hold øje med denne release og andre i Danmarks Største Sneaker Release Kalender.

On-Foot – Nike Air Vapormax 2019 Sort & Guld

Vi har taget nogen billeder af den kommende release, som vi håber i kan bruge. Skoen er lige så lækker som på billederne, men måske du selv skulle investere, så kan du danne dig din egen mening.

On-Foot - Nike Air Vapormax Sort & Guld
On-Foot - Nike Air Vapormax Sort & Guld

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.

UDSALG

SPAR OP TIL 50%

Tjek det store udsalg ud i nike store - hvor der er masser af sneakers til gode priser.