Unboxing: Nike Air Force 1 Low Paint Splatter

Unboxing: Nike Air Force 1 Low Paint Splatter

Hvis du synes at den helt hvide udgave er for kedelig, kan det være at denne nye Nike Air Force 1 Low Paint Splatter er lige noget for dig.

Vi har igen været heldige at få tilsendt et par af de nyeste sneakers fra Nike Store – denne gang er det et par klassiske hvide Nike Air Force 1 Low, men med et par iøjnefaldende farverige detaljer.

Du kan købe dine egne Nike Air Force 1 Low Paint Splatter i Nike Store lige nu!

Unboxing: Nike Air Force 1 Low Paint Splatter

For et par år siden trendede det at customize sine hvide Air Force 1’ere med farvestrålende maling klatter. Den trend følger Nike nu op på med denne release hvor der på mere eller mindre tilfældig vis er dryppet blå, gul, sort og rød maling ud over overdelen af skoen. Kigger man nøje efter kan man godt se at der ikke er noget tilfældigt i den måde de forskellige farver er placeret. Lidt en skam, da det efter min mening havde været federe med forskellige unikke styles. Selv snørebåndene har fået en ordentlig tur, men hvis man synes det er lidt for meget af det gode kan man jo altid vælge at skifte disse ud.

Skoene kan lige nu købes i Nike Store i størrelser til hele familien – altså, damer, herrer store børn samt de helt små.

Vi ville naturligvis gerne tage nogen fede billeder af skoene til Jer, så vi tænkte lidt ud af boksen og fandt hvad vi selv synes er en fed location til et par fotos.

Nike Air Force 1 Low Paint Splatter

Location var en forladt og fuldstændig trashet skateboardbane i København, resultatet ser i her nedenfor.

Unboxing: Nike Air Force 1 Low Paint SplatterUnboxing: Nike Air Force 1 Low Paint Splatter

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.

UDSALG

SPAR OP TIL 50%

Tjek det store udsalg ud i nike store - hvor der er masser af sneakers til gode priser.