Dua Lipa - Puma Suede Mayu

Puma Suede Mayu – Dua Lipa’s nye favoritter

De nye Puma Suede Mayu er netop blevet præsenteret for offentligheden. Det var ingen mindre end Dua Lipa, der har påtaget sig ambassadør-rollen, der har stået model til de første par skud af de nye lækre sneakers.

Puma har en en del år været rigtig gode til at lave lækre feminine sko med en platform sål der giver skoen et skarpt look og samtidig giver et par cm ekstra i højden. Dejligt hvis man ikke er den højeste og gerne vil rage lidt mere op i landskabet.

Den nye Puma Suede Mayu er som nævnt udstyret med overdrevne proportioner, men er en helstøbt og harmonisk sko. De runde former og der stærke retro look skal med garanti nok blive populært og de første par colorways vi har set er absolut stærke. I første omgang kommer den blå ‘Lapis Blue’ og den røde ‘Grenadine’ colorway på hylderne. Begge leveres med 2 sæt snørebånd – en detalje der altid gør et sneakerhead ekstra begejstret.

Dua Lipa - Puma Suede Mayu

Hvor og hvornår kommer Puma Suede Mayu?

Skoen releaser d. 22. april og kan købes hos Puma, eller Size?.

Dua Lipa - Puma Suede Mayu

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.

UDSALG

SPAR OP TIL 50%

Tjek det store udsalg ud i nike store - hvor der er masser af sneakers til gode priser.