Design dine egne Nike Waffle One By You

Design dine egne Nike Waffle One By You

Hvis ikke du har set muligheden for at designe dine egne Nike Waffle One By You i Nike Store skal du se at få kigget på det. Men før det synes jeg du skal læse lidt mere om de muligheder du har for at sætte dit personlige præg på skoene, og naturligvis lade dig inspirere af de designs vi kan vise dig i dette indlæg.

Vi har teamet op med Buster Hede, der har masser af erfaring med at designe egne Nike sneakers. Selv om det måske ikke er en silhouet Buster umiddelbart ville designe til sig selv udfordrede vi ham og bad om alligevel at designe et bud på en personlig colorway der sidder lige i skabet. Ud over Buster har også Christina Bjørnstrøm og Simon Steenberg taget udfordringen op.

Nike Waffle One By You

Nike Waffle One er en ny silhouet som du måske genkender fra de specielle samarbejder mellem Sacai og Nike. Det er ikke helt den samme sneaker, men der er utrolig mange fællestræk. Når Nike nu har åbnet for deres ‘By You’ mulighed er vi naturligvis nødt til at kigge nærmere på det.

I alt er de 11 forskellige elementer du kan tilpasse efter dit eget hoved og skabe netop den unikke sneaker vi allesammen gerne vil have i sidste ende.

Nike Waffle One By You Options

 

Nike Waffle One By Buster

Buster Hede tog udfordringen op har designet to colorways. Hvis du følger Buster på Instagram vil du se at han primært designer Air Force 1’ere og Air Max 1’ere når han kaster sig over Nike By You. Det blev til to lækre colorways med masser af farver og brug af stærke kontraster. Derudover er der brugt to typer af materialer til overdelen på de forskellige sko.

Nike Waffle One By You

Nike Waffle One By Christina

Hvor Buster gav den gas med farverne er Christina gået i en noget anden retning. Christina’s take på Nike Waffle One er denne clean colorway der er holdt i hvide, grå og beige nuancer. En simpel, men meget lækker version. At man kan designe sin overdel i to lag kommer virkelig til udtryk her og er et sjovt element at lege med når man designer.

Design dine egne Nike Waffle One By You

Nike Waffle One By Simon

Simon Steenberg er gået all-in på sommerfarverne. Desuden har han på overdelens base valgt at benytte sig af “Dyed Mesh”. Farverne som er brugt er “Violet Haze” og “Citron Pulse”. Disse farver komplimenterer hinanden flot, og giver skoen et friskt look.

Nike Waffle One By Simon

Endnu mere inspiration

Ud over de farver Buster har valt at bruge er der et hav af forskellige kombinationer der kan laves. Nedenfor ser du lidt flere designs der måske kan inspirere dig til at designe dit eget unikke par i Nike Store.

Design dine egne Nike Waffle One By You

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.

25% RABAT

Rabatkode: OCT21

Brug rabatkoden og spar 25% EKSTRA i NIKE STORE på alle nedsatte udsalgsvarer. T.O.M. 12/10-2021 kl. 9.00