Skepta x Nike SK Shox

Sådan køber du Skepta x Nike SK Shox

Hvis du vil vide lidt mere, om den kommende Skepta x Nike SK Shox release, kan du med fordel læse videre her.

Det er første gang Skepta kaster sig over en sneaker der ikke er en Air Max silhouet. Denne gang er det den meget karakteristiske Nike Shox silhouet, som man enten elsker at hade. Mange elsker også at hade den, men uanset hvilke øgenavne man knytter til netop denne sko er det et faktum at de er varme som aldrig før.

Designet der består af en sort overdel placeret ovenpå den røde sål og med iøjnefaldende sølvfarve Nike swooshes er ikke helt dumt. Den står faktisk ret skarpt.

Skepta x Nike SK Shox

Tidligere Skepta x Nike releases

Det er ikke første gang vi støder på samarbejder, såkaldte collabs, mellem den britiske rapper Skepta og Nike. Tidligere har vi bl.a. set Air Max Deluxe, Air Max 97/BW og Air Max 97 silhouetterne blive udsat for Skepta’s magi.

Alle disse releases har været relativt hypede og svære at få fingrene i, med mindre man har siddet klar på releasedagen og samtidig haft en lille smule held.

Her kan du købe Skepta x Nike SK Shox

Denne release er ikke en du kommer til at se på hylderne på enhver i enhver sneakerbutik. Nike har meldt ud at de kommer på gaden d. 12 september i Europa via Nike Store, samt få andre udvalgte forhandlere.

Her nedenfor ser du vores bud på forhandlere hvor chancen for release er størst.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.

UDSALG I
NIKE STORE

Tjek det store udsalg ud i nike store - hvor der er masser af sneakers til gode priser.