Skepta x Nike Air Max 97 Sk

Skepta x Nike Air Max 97 Sk

I lidt over en uge har man på Instagram kunne se mange shops og blogs poste klistermærker med budskabet “Sk Air” i samme stil som Nike TN logo. Rygterne var mange og alle var nysgerrige. Endelig har Nike været ude og smide nyheden; Skepta x Nike Air Max 97 Sk.

Skepta udtaler selv at Air Max sko er kunst i sig selv, og det har han syntes siden han var dreng.
Inspirationen i denne 97’er kommer fra Marokko. Et land hvor Skepta efter sigende har fundet “sit andet hjem”. Et land som giver ham ro og inspiration. På den seneste rejse til Marokko tog Skepta hele landets farvepalette i betragtning og miksede den med hans gamle Air Tuned Max 99, som var han favorit-sneaker før i tiden.

Overdelen i denne Air Max 97 har et kobber/rosenguld iridescent farvespil som vi ikke har set før. Under denne polyutheran-belagte overdel er sort mesh, som gør skoen åndbar. Den marrokanske ånd ses i høj grad i mønsteret på mesh’en og specielt i indersålen, hvor Nike Swoosh’en er tegnet ind i et marrokansk mønster.

I HAVE BEEN WEARING AIR MAX FOR SO LONG, SINCE I WAS SEVEN PLAYING AROUND IN THE ESTATE; I FEEL LIKE I KNOW MY AIR MAX WELL.” — Skepta

Hvor kan man købe Skepta x Nike Air Max 97 Sk?

Det kan du hos Nike Store og udvalgte forhandlere fra d. 2. september.
Se “RELEASE INFO”-oversigten til højre, eller under billederne hvis du læser med på mobilen.

Skepta x Nike Air Max 97 Sk

Skepta x Nike Air Max 97 Sk

Skepta x Nike Air Max 97 Sk

Skepta x Nike Air Max 97 Sk