Alt du skal vide om Nike Air Jordan 34

Alt du skal vide om Nike Air Jordan 34

Senere på måneden releaser de nye Nike Air Jordan 34 og lige her kan du se de første officielle billeder af de nye basketball sneaks.

Vi er efterhånden nået til den 34. udgave af Michael Jordans signatur sneaker, og selv om det er mange år siden han gik på basketball pension lever Jordan brandet i bedste velgående. Designerne forsøger for hver release at løfte produkterne til nye højder. Det gælder både brugen af materialer og teknologi. Den nyeste model ligner da heller ikke nogen af de tidligere releasede modeller.

Der er virkelig tale om en performance sko, hvor der er blevet optimeret på mange parametre. Nike Air Jordan 34 silhouetten er f.eks. den letteste Jordan sko der er designet til dato. En sko i størrelse 42,5 vejer kun 371 gr.

På skoene finder du også en række små sjove, og lidt hemmelige, detaljer. På overdelen af skoen finder du f.eks. morsekoden for 23. 23 refererer naturligvis til det nummer Michael Jordan spillede i, i sin storhedstid for Chicago Bulls.

En anden ting der er værd at nævne er at hver eneste colorway er udstyret med unikke detaljer, ud over forskellige farver. F.eks. er brandingen på hælen af skoen forskellig fra colorway til colorway.

Under skoen, på sålen, finder du teksten “J4 – 34, 2.89-2019”. Den tekst repræsenterer 30 års jubilæet fra releasen af Nike Air Jordan 4 og frem til Nike Air Jordan 34 udgivelsen.

Ud over de allerede nævnte detaljer er skoen designet med transparente materialer, der giver dig mulighed for at sætte ekstra præg på skoene alt efter hvilke sokker du vælger at bruge.

Her kan du købe Nike Air Jordan 34

Udvalgte Jordan atleter kommer til at spille i skoene snart, og fra d. 25. september kan du selv købe dem i Nike Store og hos andre udvalgte forhandlere, som du kan se nedenfor.

Zion Williams skal spille i de nye Air Jordan 34
Zion Williams skal spille i de nye Air Jordan 34
Nike Air Jordan 34 'Blue Void'
Denne colorway hedder 'Blue Void'
Masser af lækre detaljer
Nike Air Jordan 34
Jordan 34 silhouetten kommer naturligvis både i voksen og børnestørrelser

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.

Black
friday

Rabatkoder & TILBUD på
sneakers & Streetwear

UDSALG

SPAR OP TIL 50%

Tjek det store udsalg ud i nike store - hvor der er masser af sneakers til gode priser.