Travis Scott x Nike Air Force 1

Release dato:

16. november, 2019

Model

Nike Air Force 1

Colorway

Multi-Color-Muted Bronze-Fossil

Style:

CN2405-900

Release dato:

16. november, 2019

Model:

Nike Air Force 1

Colorway:

Multi-Color-Muted Bronze-Fossil

Style:

CN2405-900

Info om Travis Scott x Nike Air Force 1 releasen

Her kan du læse mere om release af den vilde Travis Scott x Nike Air Force 1!

Nogle af de mest hypede releases i år har uden tvivl båret Travis Scott’s navn. Fornylig udkom Jordan 6, men tidligere blandt andet også Jordan 1.

Denne Travis Scott x Nike Air Force 1 er udstyret med en stor guld lynlås nedover pløsen. Hele overdelen har et vildt mix af materialer og farver fra den mørkere skala. Den råhvide/sail mellemsål sidder på en gum ydersål, som afslutter denne colorway rigtig flot!

Travis Scott er født i Houston, Texas. Hans rigtige navn er Jacques Bergmann Webster II, og han er født d. 30. april 1992. Desuden er han kærester med Kylie Jenner.

Denne release er uden tvivl værd at holde godt øje med, hvis du er fan af Travis Scott. Alle de tidligere releases med hans navn på, er blevet revet væk. Jeg tør godt love at det samme sker med denne Air Force 1! Hold derfor øje med de forskellige shops nedenfor, og skriv dig op til alle de raffles du kan. Så krydser vi fingre for en masse WINS!

Hold øje med vores release kalender for at holde dig opdateret på en masse nye releases.

Mange flere Nike releases

Husk at du kan finde mange flere lækre sneakers fra dine yndlingsbrands i den store Sneaker Release Kalender.

Her kan du købe Travis Scott x Nike Air Force 1

Som du har kunne læse, releaser Travis Scott x Nike Air Force 1 inden længe.
Faktisk releaser de allerede d. 16. november, 2019 hvor du kan sidde klar til at købe dem hos enten en dansk eller udenlandsk forhandler.

Som du måske ved er der tale om en meget eksklusiv og limiteret sneaker, der ikke releaser i ret mange butikker. I skrivende stund er alle forhandlere ikke endeligt bekræftet endnu, men vi anbefaler altid at du holder øje med disse forhandlere hvor du, med stor sandsynlighed, enten kan skrive dig op til raffle, eller shoppe dem på datoen for release.

Kig efter Nike skoene hos disse forhandlere:

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.

NIKE STORE

SPAR 30%

Rabatkoden: NIKE30

Giver dig lige nu 30% rabat på et kæmpe udvalg af varer