Travis Scott x Nike Air Jordan 6

Release dato:

12. oktober, 2019

Model

Nike Air Jordan 6

Colorway

Medium Olive-Black-Sail-University Red

Style:

CN1084-200

Release dato:

12. oktober, 2019

Model:

Nike Air Jordan 6

Colorway:

Medium Olive-Black-Sail-University Red

Style:

CN1084-200

Info om Travis Scott x Nike Air Jordan 6 releasen

Nu kan du endelig blive klogere på releasen af Travis Scott x Nike Air Jordan 6!

Der er ingen tvivl om at Travis Scott x Nike Air Jordan 1 “Cactus Jack” er en af de mest populære releases vi har set i meget lang tid. Vi siger ikke at denne Travis Scott x Nike Air Jordan 6 får samme hype, men vi tror på at de ægte Jordan fans vil prøve at coppe.

Historien om Jordan 6 silhouetten er ikke helt som de andre. Jordan 6 havde release i 1991. Det var samme år hvor Michael Jordan og Chicago Bulls vandt deres første trofæ i NBA. Ved den lejlighed bar nemlig et par Jordan 6 Infrared. Desuden er silhouetten designet af den legendariske Tinker Hatfield. Tinker Hatfield står bag mange ikoniske Nike sneakers, bl.a. den legendariske Air Max 1 sneaker.

Mange flere Nike releases

Husk at du kan finde mange flere lækre sneakers fra dine yndlingsbrands i den store Sneaker Release Kalender.

Her kan du købe Travis Scott x Nike Air Jordan 6

Som du har kunne læse, releaser Travis Scott x Nike Air Jordan 6 inden længe.
Faktisk releaser de allerede d. 12. oktober, 2019 hvor du kan sidde klar til at købe dem hos enten en dansk eller udenlandsk forhandler.

Som du måske ved er der tale om en meget eksklusiv og limiteret sneaker, der ikke releaser i ret mange butikker. I skrivende stund er alle forhandlere ikke endeligt bekræftet endnu, men vi anbefaler altid at du holder øje med disse forhandlere hvor du, med stor sandsynlighed, enten kan skrive dig op til raffle, eller shoppe dem på datoen for release.

Kig efter Nike skoene hos disse forhandlere:

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.