Travis Scott x Nike Air Jordan 1 Cactus Jack

Release dato:

10. maj, 2019

Model

Nike Air Jordan 1

Colorway

Sail/Dark Mocha/University Red-Black

Style:

CD4487-100

Release dato:

10. maj, 2019

Model:

Nike Air Jordan 1

Colorway:

Sail/Dark Mocha/University Red-Black

Style:

CD4487-100

Info om Travis Scott x Nike Air Jordan 1 Cactus Jack releasen

Ved første øjekast ser denne Travis Scott x Nike Air Jordan 1 Cactus Jack meget almindelig ud. Dog får man hurtigt øje på swoosh’en som er vendt på hovedet.

UPDATE D. 1. MAJ: Travis Scott x Nike Air Jordan 1 Cactus Jack har global release d. 11. maj.

Houston-rapperen Travis Scott er igen gået sammen med Nike, og denne gang står endnu en Jordan silhuet for skud. Travis har taget en af de mest legendariske Jumpman silhuetter, nemlig Jordan 1. Bortset fra den unikke branding med spejlvendt swoosh, så består skoen primært af brun nubuck og hvidt læder. Desuden er der selvfølgelig Travis’ “Cactus Jack” branding på den ene pløs.

Vi læser dagligt med på internationale sneakerblogs, og det er nu næsten 100% sikkert at denne sindsyge release falder i løbet af april måned. Vi har ingen præcis dato endnu, men opdaterer selvfølgelig så snart vi ved mere. I den forbindelse kan vi også anbefale jer at holde øje med vores Instagram og Facebook.

Mange flere Nike releases

Husk at du kan finde mange flere lækre sneakers fra dine yndlingsbrands i den store Sneaker Release Kalender.

Her kan du købe Nike Air Jordan 1

Som du har kunne læse, releaser Travis Scott x Nike Air Jordan 1 Cactus Jack inden længe.
Faktisk releaser de allerede d. 10. maj, 2019 hvor du kan sidde klar til at købe dem hos enten en dansk eller udenlandsk forhandler.

Ikke alle forhandlere er endeligt bekræftet endnu, men vi anbefaler altid at du holder øje med de store danske og udenlandske forhandlere du ser her.

Vores personlige danske go-to sneakerforhandlere når det drejer sig om Nike releases er, Nike StoreRezet StoreSize? og JD Sports, for at nævne et par stykker.

Køb skoene hos disse forhandlere:

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.