Nike Zion 1 – Zion Williams første signatursko

Nu kigger vi nærmere på den nye Nike Zion 1 – Basketballspilleren Zion Williams første signatursko.

Zion Williams har siden han skrev kontrakt med Nike i 2019, spillet i sko fra Jordan brandet. For snart 2 år siden begyndte udviklingen af Nike Zion 1 som nu endelig bliver præsenteret for offentligheden.

Sammen med Carmelo Anthony, Chris Paul og Russell Westbrook er Zion Williams en del af det nye kuld, der skal løfte Jordan brandet og tegne Nike’s Basketball satsning.

Inspirationen til skoen er ifølge designerne fundet i Zion Williams spillestil, hvor det beskrives som både kraftfuldt og yndefuldt, stærkt og smooth samt underspillet og dominerende.

 

Selv om skoen er en signatur sko er der tydelig Jordan branding på skoen og som et unikt element kommer vi til at se det markante Z på siden, gå igennem på alle de forskellige colorways der releaser.

Den første og altså den der altid vil blive betegnet som en OG colorway er rimelig low key. Sort og hvid overdel placeret på en gennemsigtig isblå sål. Jordan brandingen  pløsen og tåen står naturligvis skarpt i guld.

En lækker detalje er foret i skoen der også bliver brugt som et aktivt designelement. På denne første colorway er det prydet af  et markant sort og hvidt ZION print.

Som du kan se er der tale om en release af høj prioritet fra Jordan brandet. I hvert fald releaser skoene i størrelser til hele familien, voksne, store børn og de allermindste.

Hvor og hvornår releaser Nike Zion 1?

I købet af maj måned 2021 kommer de første par colorways på markedet i Nike Store. Se vores store Sneaker Release Kalender, for mere info og masser af fede billeder af de enkelte modeller.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.

UDSALG

SPAR OP TIL 50%

Tjek det store udsalg ud i nike store - hvor der er masser af sneakers til gode priser.