Puma Fit Intelligence

Puma Fit Intelligence er navnet på Puma’s nye self-lacing system. Altså sko uden snørebånd der kontrolleres via en lille computer og kan styres via en app på din telefon.

Puma Fit Intelligence

Smart, Let og Selv-Snørende

Puma var faktisk det første store sportsbrand til at introducere sko uden snørebånd. Allerede tilbage i 1968 sendte de sportssko på gaden med velcro lukninger. Noget der i dag virker banalt, var dengang banebrydende.

I 1986 var Puma de første til at indsætte en computer i en sko, og i 2016 introducerede de Puma AutoDisk der var den første selv-snørende sko du kunne styre via din smartphone.

Siden da har ingeniørerne arbejde på at forbedre systemet til et marked, der for få år siden virkede som noget der lå langt ude i fremtiden, men i dag er mere aktuelt end nogensinde før.

Puma Fit Intelligence er resultatet af ingeniørernes hårde arbejde og giver brugeren en klogere, lettere og mere kommerciel løsning.

Alle de store sportswear brands arbejder på deres egne teknologier, og Nike har allerede introduceret deres Adapt system, hvor den nyeste sneaker Nike Adapt huarache står på spring til lancering.

Puma Fit Intelligence
Puma Fit Intelligence Box

Teknologien bag Puma Fit Intelligence

Teknologien bag Puma Fit Intelligence kan simpelt forklares, selv om det bagomliggende arbejde er særdeles højteknologisk.

Fit Intelligence (Fi) er udviklet til konstant at tilpasse sig den måde du bruger dine sko på. Puma har i første omgang fokus på sko til træning og let løb.

Hvor du normalt ville have snørebånd sidder i dag en lille computer med en motor der hhv. Strammer og løsner en række kabler så du opnår den perfekt fit og komfort i dine sko. Du kan manuelt swipe for at løsne og stramme skoene, eller du an benytte den medfølgende app til din smartphone.

Hvornår lanceres Puma Fit Intelligence

Vi har endnu ikke fået nogen dato for hvornår systemet finder vej til de første sko, men vi forventer ikke at der går lang tid, og senest i 2020.

Hvis du er på jagt efter Puma sko med helt almindelige gammeldags snørebånd skal du være velkommen til at besøge en af vores anbefalede forhandlere her nedenfor.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.