Nike Adapt Huarache Gul

Release dato:

12. september, 2019

Model

Nike Adapt Huarache

Colorway

-

Style:

-

Release dato:

12. september, 2019

Model:

Nike Adapt Huarache

Colorway:

Style:

Info om Nike Adapt Huarache Gul releasen

Denne Nike Adapt Huarache Gul er nyeste skud på stammen af sneakers du kan fjernstyre via din smartphone.

Vi har flere stedet stødt på adapt systemet der på en intelligent måde sørger for at snøre dine sneaks for dig. Nu har Nike valgt at føre Huarache silhouetten ud i fremtiden og tilføjet adapt systemet til den populære model.

Den første model vi har fået et kig på er denne gule colorway som virkelig ser skarp ud. Hvis du ikke allerede har fået fingre i et par sneaks med Adapt teknologien kan det være denne nye model kan lokke dig.

Mange flere Nike releases

Husk at du kan finde mange flere lækre sneakers fra dine yndlingsbrands i den store Sneaker Release Kalender.

Her kan du købe Nike Adapt Huarache

Som du har kunne læse, releaser Nike Adapt Huarache Gul inden længe.
Faktisk releaser de allerede d. 12. september, 2019 hvor du kan sidde klar til at købe dem hos enten en dansk eller udenlandsk forhandler.

Ikke alle forhandlere er endeligt bekræftet endnu, men vi anbefaler altid at du holder øje med de store danske og udenlandske forhandlere du ser her.

Vores personlige danske go-to sneakerforhandlere når det drejer sig om Nike releases er, Nike StoreRezet StoreSize? og JD Sports, for at nævne et par stykker.

Køb skoene hos disse forhandlere:

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.