On-foot: Nike Zoom 2K

On-foot: Nike Zoom 2K

Hvis man ikke vidste bedre skulle man tro man Nike havde retroet en af de gamle drenge fra slut 90’erne. Det var i hvert fald min første tanke da jeg så de første billeder af Nike Zoom 2K silhouetten dukke op på forskellige medier.

Nu har jeg så fået tilsendt mit eget par fra Nike Store, for én ting er at se pressebilleder, en anden ting er at få skoene i hånden selv. Og naturligvis også se den på foden. For det kan virkelig gøre en verden til forskel.

Første indtryk af Nike Zoom 2K

Nike Zoom 2K. Mit første indtryk af skoene er at de er ‘hurtige’. Jeg er normalt meget glad for retro sneakers fra 80’erne, med Air Max 1’eren som min absolutte favorit, og der er trods alt langt fra Air Max 1 til den nye hurtige Nike Zoom 2K.

Hvis jeg skulle putte Zoom 2K i en kategori må det umiddelbart være Basketball, da der er en del detaljer og kendetegn som man finder på tidligere Basketball silhouetter. Her tænker jeg både på den store chunky sål, samt selve den måde man binder snørebåndene på.

Kombinationen af materialer er også noget der springer i øjnene. Man skal ikke kigge længe for at få øje på detaljer der kunne være inspireret fra tidligere modeller. Feks. har man på Nike Zoom 2K silhouetten valgt at designe en sko med materialer som gummi og, læder og mesh. Gummi ‘vingerne’ som smyger sig op ad siden på skoen minder mig om en anden sko fra netop 2000, nemlig Nike Air Presto silhouetten.

Med Nike Zoom 2K må man sige at Nike har formået at indkapsle 2000 ånden i en sko, som måske ikke er for alle og enhver. For en sko som den her vil helt sikkert dele vandene når det kommer til smag. Ved første øjekast var jeg ikke helt solgt, men det er alligevel en sko der vokser lidt på mig.

On-foot billeder

Som du kan se på On-foot billederne er skoen en helt anden når man først får den på. Det synes jeg i hvert fald.

Komforten i skoen er meget fin og de fitter helt normalt i forhold til andre Nike silhouetter. Som du kan se på billederne fik jeg mulighed for at flashe noget nyt Nike SB gear på billederne. Der er netop blevet lanceret en række lækre Nike SB x NBA produkter hvor jeg har været heldig at få fat i en den hvide hoodie, samt den grønne camo sweatshirt.

Se hele udvalget af Nike SB x NBA produkter her!

Flere colorways til både mænd og kvinder

Ud over den viste ‘Sail’ colorway er der releaset en række skarpe colorways til både mænd og kvinder. Nogen af dem kan du ser her nedenfor.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.

SPAR 25%

I NIKE STORE

Rabatkode: SUN24

Gælder ikke nedsatte varer og ved køb over 370 DKK.

bestil inden 27. maj kl. 9.00