Puma RS-X Trophies Collection

Nu skal vi kigge nærmere på en ny stribe sneakers der snart rammer gaden, denne gang er det Puma RS-X Trophies Collection.

Vi har tidligere set Puma release deres Puma RS-X sneaker i en farverig kollektion inspireret af kendt legetøj. Den kollektion der kommer på markedet her i løbet af januar måned er meget mindre iøjnefaldende, men mindst lige så lækker.

Denne Puma RS-X Trophies Collection er holdt i meget mere afdæmpede farver og historien bag kollektionen er også en helt anden.

Puma skriver i deres pressemateriale at denne ‘Puma RS-X Trophies Collection’ er inspireret af den nye generation af ‘celebrities’ eller ‘kendisser’ som de også kaldes på dansk. Kendte mennesker der opstår gennem engagement på Sociale medier og deltagelse i Reality TV programmer.

Puma RS-X Trophies Collection

Der releaser i alt 4 colorways af i denne kollektion. Klik på hver enkelt billede for at læse flere detaljer om releasen, eller besøg vores store Sneaker Release Kalender for det fulde overblik.

Køb dit Puma gear her

Vores personlige go-to Puma forhandlere er, Naked, Size?, End Clothing og JD Sports for at nævne et par stykker.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.

SPAR 25%

I NIKE STORE

Rabatkode: SUN24

Gælder ikke nedsatte varer og ved køb over 370 DKK.

bestil inden 27. maj kl. 9.00