Hvis din Superligaklub var en Nike Sneaker

Hvis din Superligaklub var en Nike Sneaker

Med Nike iD konceptet kan man vælge blandt en række udvalgte Nike sneakers og tilpasse dem med farver og materialer efter eget valg.

Vi har taget udfordringen op og designet en sko der i stil og udtryk passer til de 14 forskellige hold i Superligaen.

Du kan selv designe din egen sneaker i Nike Store – men vi vil gerne advare, for det er stærkt vanedannende.

 

Hvis din Superligaklub var en Nike Sneaker

Vi har vendt den aktuelle Superliga-stilling på hovedet og gennemgår her alle holdene fra Hobro IK på 14. pladsen til FC København der i skrivende stund indtager 1. pladsen.

Hobro IK

Hobro IK

Spillerne fra Hobro IK har endnu ikke mistet jordforbindelsen, men hvis det skulle ske er det ikke det værste at være iført et par lækre gule og blå Nike Zoom KD11 iD sneakers.

Vejle Boldklub

I Vejle Boldklub er man ikke bange for at have høje ambitioner. Derfor skal de naturligvis iføres et par potente Basketball sneakers. Denne rød-hvide Nike Kyrie 5 iD er bare så meget VB.

Vejle Boldklub
Vendsyssel FF

Vendsyssel FF

Vendsyssel FF er den nye drenge i klassen, derfor er det naturligt at designe et par Nike Air Max 270 i i colorway der matcher farverne fra Vendsyssel FF’s logo og spillertrøjer.

SønderjyskE

Et par helt hvide Nike Air Force 1 Mid iD går man aldrig galt i byen med. Tilføj en lyseblå Swoosh og en brun gummisål, så har du pragteksemplar af et par sneakers.

SønderjyskE
AGF

AGF

Kom så de hviie! Drengene fra Aarhus skal naturligvis være klædt i hvidt – det kan ikke være anderledes. Hvad med den her sprøde colorway af den klassiske Nike Air Max 95 iD?

FC Nordsjælland

De unge tigre fra Nordsjælland bliver klædt ordentligt på i et par Nike Air Force 1 High iD, som er både flotte og praktiske i den kolde tid.

FC Nordsjælland

AC Horsens

Bo Henriksen’s tropper fra AC Horsens kan trække i et par flotte gule Nike EXP-X14 iD. En lækker hverdagssneaker inspireret af teknologien fra de nyeste løbesko.

Odense Boldklub

De Stribede fra Fyn skal naturligvis iklædes en tilnærmelsesvis stribet sneaker. De her Nike Air Force 1 Low iD sidder lige i skabet.

Randers FC

Randers FC

Mange tror at Nike Shox er en Randers sneaker. Det laver vi om på nu. ‘Hestene’ skal naturligvis trække i et par Nike Air Force 1 Low iD.

AaB

De flotte fyre fra ‘dobbelt A’ skal naturligvis have en rød og hvid Nike Epic React Flyknit iD løbesko, hvor den frække guld-detalje på hælen henviser til fordoms storhed med danske mesterskaber.

Esbjerg fB

De vestjyske drenge fra Esbjerg fB kan med god samvittighed trække i disse Nike Air Zoom 35 iD hvis de vil have lidt ekstra fart i fødderne. Air Zoom 35 løbeskoen er en af de allermest populære til all-round brug lige nu.

Brøndby IF

I Brøndby IF er det en kendt sag at træner Alexander Zorniger lægger vægt på hård træning og disciplin. Spillerne kan passende iføre sig disse blå og gule Nike Metcon 4 XD iD træningssko næste gang de aflægger fitnesscentret et besøg.

Brøndby IF
FC Midtjylland

FC Midtjylland

Når du ser denne Nike Air Max 90 iD er du på ingen måde i tvivl om at den bør sidde på fødderne af en inkarneret FC Midtjylland fan.

FC København

Klubben fra Hovedstaden forsøger at være forgangsmænd på mange punkter. Derfor skal de selvfølgelig iklædes den innovative og super populære Nike Air VaporMax 2019 iD model i en clean hvid og blå colorway.

FC København

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.

UDSALG

SPAR OP TIL 50%

Tjek det store udsalg ud i nike store - hvor der er masser af sneakers til gode priser.