Den nye Nike Air Max Dia til kvinder

Den nye Nike Air Max Dia til kvinder

Nu skal vi kigge meget nærmere på den nye Nike Air Max Dia til kvinder.

Vi har været så heldige at få fingrene i den nye Air Max silhouet der som sagt releaser eklusivt for kvinder, ligesom vi kender det fra f.eks, Air Max Thea silhouetten.

Nederfor ser du et par billeder af den pink colorway vi var så heldige at få fat på.

Første indtryk af sneakeren er at den er ret fin og feminin, og faktisk er mere lækker end vi havde troet da vi fik de første billeder af skoen i hænderne for et par uger siden.

Selv om man ikke ser det så tydeligt på billederne har skoen en transparent overdel der giver den et moderne og feminint udseende. man skal dog ikkebruge skoene uden strømper, det ser simpelthen for mærkeligt ud.

En lækker detalje ved denne silhouet er at den ikke er overplastret med Nike branding. Det vil sige, ingen kæmpe stor Nike Swoosh på siden af skoen, men til gengæld med et par mini swooshes som du kan se i detalje billederne nedenfor.

Komforten i skoen er rigtig god, og sålen har en dejlig blød og bounce stødabsorbering. Helt sikkert en sko man godt kan benytte en hel dag uden problemer.

Skoene releaser senere i Nike Store i denne uge, så hold øje med Sneaker Release Kalenderen hvis du vil se hvilke modeller der kommer,m og hvornår de kommer på hylderne.

Nike Air Max Dia til kvinder

Den nye Nike Air Max Dia til kvinder Den nye Nike Air Max Dia til kvinder Den nye Nike Air Max Dia til kvinder

 

 

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.

UDSALG

SPAR OP TIL 50%

Tjek det store udsalg ud i nike store - hvor der er masser af sneakers til gode priser.