Nike Vinterstøvler

Nike Vinterstøvler – Varme og vandafvisende

Hvis du er på udkig efter et par Nike Vinterstøvler er der forskellige muligheder på hylderne lige nu. Når det kommer til fodtøj er Nike er selvfølgelig mest kendt for deres sneakers og sportssko til forskellige formål. Når det kommer til fodtøj der er velegnet til det hårde nordeuropæiske klima kan de dog også godt være med. Inden du går på jagt kan du gøre op med dig selv om du er på udkig efter et par klassiske vinterstøvler der går godt op over anklen og er udstyret med en kraftig skridsikker sål, eller om en lettere model, med sneaker look kunne være interessant.

Der viste modeller i dette indlæg kan alle købes i Nike Store lige nu.

Klassiske Nike Vinterstøvler

En af de mere klassiske Nike vinterstøvler kunne være den populære Nike Manoa. Nike Manoa modellen kan vel nærmest kaldes en mere sporty og let udgave af den klassiske Timberland vinterstøvle. Manoa modellen er som en god vinterstøvle skal være, varm, vandafvisende og udstyret med en skridsikker sål. Derudover er støvlerne relativt lette sammenlignet med andre vinterstøvler. Manoa kan lige nu købes i to farver, en helt sort og en version der har en lys brun overdel med en hvid mellemsål og en flot brun sål.

Nike Vinterstøvler - Varme og vandafvisende

Skoen har kraftige runde snørrebånd der passer perfekt til skoen yderligere detaljer.

Du kan købe Nike Manoa lige her!

 

Vinterstøvler til børn

Det fantastiske ved Nike Manoa modellen er at du kan købe den til personer i alle aldre. Du finder faktisk Nike Manoa vinterstøvlen i hele tre børnemodeller der strækker sig fra str. 17-39.

Nike Vinterstøvler til børn

Du kan købe Nike Manoa til børn lige her!

Nike Vinterstøvler der ligner sneakers

Er du mere interesseret i et par sneakers der er tilpasset vintersæsonen kan det være at de nye GORE-TEX versioner er noget for dig.

Her er der tale om sneakers der med den indbyggede GORE-TEX membran sørger for at du holder fødderne tørre, når den i efteråret og vinteren står på kraftig regn, sne og slud. I denne måned releaser Nike bl.a. en række Air Force 1 sneakers der har netop denne feature. Skoene releaser inden længe i en række forskellige farver.

Nike Air Force 1 Low Gore-tex

Hvis du er interesseret i en lidt mere aggressiv støvle, hvor også sålen er skabt til det glatte føre, kan du overveje at kigge på den kommende Nike Air Force 1 High GORE-TEX. Denne model er mere en decideret Nike vinterstøvle i funktionalitet, men stadig med det klassiske sneaker look.

Nike Air FOrce 1 High GORE-TEX

Du kan købe Nike GORE-TEX sneakers og vinterstøvler her!

Hold øje med vores store Sneaker Release Kalender hvis du vil følge med i hvad der ellers rør sig på sneaker-fronten i den kommende tid.

 

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.

UDSALG I
NIKE STORE

Tjek det store udsalg ud i nike store - hvor der er masser af sneakers til gode priser.