Nike Air Zoom Pulse

Nike Air Zoom Pulse – Den perfekte sneaker til sundhedspersonalet

Nike Air Zoom Pulse er designet med et meget specifikt formål. Nemlig at tilgodese de behov sygeplejersker, læger og andet sundhedspersonale har i løbet af en ofte lang arbejdsdag.

Det er ikke nogen hemmelighed at sundhedspersonalet arbejder benhårdt hver dag, og ofte med meget fart på, ligesom der bliver gået mange kilometer i løbet af en dag. Netop dette har designerne fra Nike sat sig for at gøre så tåleligt som muligt.

Med udviklingen af Nike Air Zoom Pulse skoen har Nike lavet en sko der er skabt til at blive brugt hele dagen og samtidig give den maksimale komfort.

Af features kan nævnes:
– Ingen snørrebånd – skoen kan tages på med én hånd
– En overdel der er coated så den let kan rengøres
– En skridsikker sål – også i våde omgivelser

Nike Air Zoom Pulse

Nike Air Zoom Pulse releasede i Nike Store i USA i december 2019. I Europa har vi dog måtte vente i knap et år for at kunne få fat i de specialdesignede sko.

Hold øje med vores store Sneaker Release Kalender hvor vi vil holde dig opdateret med alle de vigtigste sneaker releases.

Nike Air Zoom Pulse
Nike Air Zoom Pulse

Sundhedspersonalet i hele verden løber ekstra hurtigt for tiden. Vagterne er ofte lange og opslidende og der er ikke noget at sige til hvis man er ekstra træt når man kommer hjem fra arbejde. Med de nye Nike Air Zoom Pulse skoene kan komforten og forhåbentlig forbedres og mindre træthed i fødder, ben og led opleves.

Køb Nike Air Zoom Pulse skoene i Nike Store.

Hvis du kender en sygeplejerske, en sosu-assistens, en læge eller andet sundhedspersonale der ville have glæde af skoene, så tøv ikke med at dele dette indlæg med dem.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.