Adidas Prada Superstar

Adidas Prada Superstar

Adidas Prada Superstar – hvis du er typen der ikke kaster om dig med penge er denne release muligvis ikke noget for dig.

I hvert fald skal du som minimum smide 3.699 gode danske kroner på disken hvis du da overhovedet er heldig nok til at få lov til at købe dem. Skal du på sneaker re-seller markedet kan du forventer at finde mange flere penge frem.

De kommende 3 Adidas Prada Superstar releases er sneakers i den mest eksklusive klasse og på trods af det store prisskilt forventes de at blive svære at få fingrene i.

Du kender allerede den ikoniske Adidas Superstar silhouet som i år fejrer 50 års jubilæum. De Adidas Prada Superstars vi ser release i den kommende tid er 2. del af samarbejde hvor det italienske modehus Prada har fået lov at lege med. Prada er et luksusbrand hvor der er kælet for detaljen, håndværket og materialerne. Således også på disse sko der naturligvis er italiensk producerede af kalvelæder i høj kvalitet. Du skal altså forvente dig en sko med en noget anden finish og lækkerhed end den traditionelle Superstar der bliver langet over disken hos din lokale sneaker pusher.

Husk at holde øje med vores sneaker release kalender hvor vi gennem tiden har annonceret tusindvis af lækre sneakers. Mon ikke også der er noget for lige din smag?

Adidas Prada Superstar – 3 nye colorways

D. 8. september 2020 kan du (hvis du er heldig) købe de 3 viste colorways hos Adidas. Det foregår gennem Adidas app'en som du kan downloade via deres hjemmeside. Prisen har vi været inde på. Den er høj, men kan vise sig at være en god investering hvis du køber dem for at sælge videre.

Adidas Prada Superstar Hvid Sort

Adidas Superstar ‘Prada’
Core White/Core Black/Core White
FW6680

Adidas Prada Superstar Sølv

Adidas Superstar ‘Prada’
Silver Metallic/Silver Metallic/Silver Metallic
FX4546

Adidas Prada Superstar Sort

Adidas Superstar ‘Prada’
Core Black/Core Black/Core Black
FW6679

 

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.

SPAR 20% EKSTRA

Rabatkoden: SPRING21

medlemmer sparer 20% ekstra i NIKE STORE PÅ alle UDSALGSVARER. T.O.M. 16/4-2021