Nike Jordan Delta React

Nike Jordan Delta React

Den nye Nike Jordan Delta React er Jordan brandets nyeste bud på en skarp hverdagssko til gutterne. Du finder dem til salg i bl.a. Nike Store.

I pressematerialet fra Nike beskrives skoen på denne måde:

“Jordan Delta mestrer tilgængelighedens kunst med et design, der er ekspressivt og behageligt fra inderst til yderst. Denne sko er fremstillet i en blanding af high-tech og naturlige materialer og har blødt letvægtsskum under foden. Den er omhyggeligt designet til et at give dig et look og en fornemmelse, som kun Jordan-brandet kan levere”.

Nok om Nike’s salgstale. Min mening er at den her release er en af de lækreste jeg har set i et stykke tid fra Jordan brandet, I hvert fald hvis man fokuserer på deres nye silhouetter. Overdelen er fyldt med lækre detaljer og man får en lækker fonemmelse af at det virkelig er en high-tech sneaker af bedste skuffe man får mellem hænderne. Den aggressive sål passer virkelig godt ind i tidens trend.

De første par colorways er allerede releaset, men niveauet stiger altså bare lige et par grader med releasen af denne sorte og hvide colorway.

Nike Jordan Delta React

Her er lidt billeder af den nyeste colorway, som du også finder i Sneaker Release Kalenderen.

Du kan købe den lækre sneaker i Nike Store fra d. 6. juni 2020.

Nike Jordan Delta React

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.