Hvide Nike Air Max 95

Hvide Nike Air Max 95

De hvide Nike Air Max 95 som du lige nu finder eksklusivt hos JD Sports er en sneaker der er oplagt til sommeren.

Der er masser af begivenheder der skal fejres henover sommeren. Om det er studenterfesterne, de udsatte konfirmationer eller noget helt 3. så står man bare altid knivskarpt i et par hvide sneakers.

Hvis du også er fan af de mere sporty udgaver, så vil de hvide Nike Air Max 95 du ser i dette indlæg være et hit.

Det er sjovt at tænke på at Air Max 95 silhouetten har hele 25 år på bagen, for stilen er stadig meget aktuel, den dag i dag.

Hvide Nike Air Max 95

Personligt elsker jeg når Nike benytter de små Nike swooshes – også kaldet mini swoosh. Og dem får du altså masser af på denne sko. På begge sider af skoen finder du en mindre swoosh end på mange andre Nike sneakers, og som en lille bonus finder du tre mini swooshes på vristen. En super lækker detalje som går rent ind her.

Når mørket sænker sig afsløres endu en lækker detalje på skoene. Både snørebånd og en stribe på skoen er udført i et reflekterende materiale der lyser op når det bliver ramt af lyset. En lille ekstra skarp feature på en i forvejen lækker sko.

Her kan du købe de hvide Nike Air Max 95

Som tidligere nævnt er denne specifikke sneaker eksklusiv for JD Sports og kommer i herrestørrelser fra 40-48,5.

Husk at holde dig opdateret med alle de mest spændende Sneaker nyheder ved at følge vores store Sneaker Release Kalender.

Hvis du gerne vil have et par sneakers som ikke alle har er det super fedt at JD Sports har en række produkter der er eksklusivt på hylderne hos dem.

Hvide sneakers er som tidligere nævnt perfekte til den danske sommer. Klik her hvis du vil se en oversigt over alle de hvide sneakers vi har omtalt her på hjemmesiden gennem tiden.

Her finder du et stort arkiv af Nike Air Max 95 sneakers, hvis du er interesseret i at se andre skarpe colorways.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.