Comme des Garçons x Nike Dunk Low

Comme des Garçons x Nike Dunk Low

Hvis du drømmer om et par Comme des Garçons x Nike Dunk Low har vi både en god og en dårlig nyhed. Faktisk har vi to gode nyheder, for nu releaser 2 nye modeller som altså er et samarbejde mellem Nike og det franske modebrand.

Den dårlige nyhed er desværre at de bliver mere end besværlige at få fat i. I hvert fald hvis du vil have dem i hænderne til den umiddelbare udsalgspris og ikke uhyrlige re-sell priser. Vi forventer i hvert fald at denne release kommer til at være en af dem der bliver dyre at købe. Det er naturligvis på grund at det forventede limiterede antal sko der kommer på gaden, sammenholdt med populariteten til Comme des Garçons brandet.

Comme des Garçons x Nike Dunk Low Comme des Garçons x Nike Dunk Low

Vi så første gang disse sneakers under Paris Fashion Week da kollektionen for foråret og sommeren 2020 blev præsenteret, men nu kan vi altså også se nærmere på de helt officielle billeder.

Der er tale om 2 Nike Dunk Low modeller hvor der er leget med materialerne og grafisk print. Som vi kender det fra f.eks. Nike Vaporfly og Nike React Element 87 er der benyttet transparente lag på overdelen. Dette krydret med et bold CDG print giver skoene et stærk udtryk.

Begge sko kommer i herre og damestørrelser og er altså unisex modeller.

Her kan du købe Comme des Garçons x Nike Dunk Low

Hvis du vil købe skoene når de sættes til salg af officielle kanaler skal du d. 14. maj 2020 holde øje med Comme des Garçons butikker samt Dover Street Market. Når det er sagt kan vi muligvis forvente at skoene releaser i andre kanaler senere.

Husk at holde øje med vores store Sneaker Release Kalender hvor du kan holde dig opdateret med de allervigtigste sneakerudgivelser fra de største brands.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.