Nike Flyleather Earth Day Collection

Nike Flyleather Earth Day Collection

I dette post zoomer vi ind på den kommende Nike Flyleather Earth Day Collection.

Et af de store temaer i verden, og hos Nike, er bæredygtighed. Der er kæmpe fokus på at optimere produktionen, udlede mindre Co2, bruge flere genbrugsmaterialer o.s.v. Derfor ser vi bl.a. også at Nike lancerer en ‘Plant Color Collection

I anledningen af Earth Day er Nike gået ind i et samarbejde med kunstneren Steven Harrington om en kollektion bestående af foreløbig 3 skarpe par sneakers.

De 3 silhouetter Steven Harrington har fået lov til at kaste sig over er helt klassiske. Det drejer sig om Nike Air Force 1, Nike Cortez og endelig Nike Zoom Blazer’en.

Nike Flyleather Earth Day Collection
Nike Flyleather Earth Day Collection

Det der gør disse releases særligt interessante, ud over Steven Harrington’s illustrationer, er den må de er produceret på. Overdelene er nemlig produceret af det nye Flyleather materiale.

Flyleather er et lædermateriale der er skabt af 50% genbrugs læderfibre,. Derudover bruges der 90% mindre vand til produktionen af materialet og det efterlader en 80% lavere carbon udladning end ved traditionel læderproduktion.

Læs meget mere om Flyleather her.

Nike Flyleather Earth Day Collection

Earth Day er d. 22. april, det er dog ikke bekræftet at skoene releaser på netop denne dato.

Hold øje med vores sneaker release kalender, eller nedenstående Nike forhandlere hvis du vil være opdateret med hvornår de releaser o.s.v.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.

UDSALG

SPAR OP TIL 50%

Tjek det store udsalg ud i nike store - hvor der er masser af sneakers til gode priser.