Nike Air Force 1 Low Earth Day

Release dato:

21. april, 2019

Model

Nike Air Force 1 Low

Colorway

White

Style:

-

Release dato:

21. april, 2019

Model:

Nike Air Force 1 Low

Colorway:

White

Style:

Info om Nike Air Force 1 Low Earth Day releasen

I forbindelse med Earth Day releaser denne Nike Air Force 1 Low Earth Day.

Den er én af flere silhouetter der udgør den samlede ‘Earth Day Collection’. Earth Day er som navnet næsten antyder det en dag hvor der bliver sat fokus på miljø og bæredygtighed, og det gør Nike også på flere måder med denne release.

Læderet på denne sneaker er det nye, og mere bæredygtige Flyleather materiale. Derudover har kunstneren Steven Harrington prydet skoene med illustrationer der ikke er til at til at tage fejl af. Vi skal passe på vores planet – og det starter i dag.

Mange flere Nike releases

Husk at du kan finde mange flere lækre sneakers fra dine yndlingsbrands i den store Sneaker Release Kalender.

Her kan du købe Nike Air Force 1 Low

Som du har kunne læse, releaser Nike Air Force 1 Low Earth Day inden længe.
Faktisk releaser de allerede d. 21. april, 2019 hvor du kan sidde klar til at købe dem hos enten en dansk eller udenlandsk forhandler.

Ikke alle forhandlere er endeligt bekræftet endnu, men vi anbefaler altid at du holder øje med de store danske og udenlandske forhandlere du ser her.

Vores personlige danske go-to sneakerforhandlere når det drejer sig om Nike releases er, Nike StoreRezet StoreSize? og JD Sports, for at nævne et par stykker.

Køb skoene hos disse forhandlere:

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.