Nike Air Vapormax 2020 Flyknit - Bæredygtige sneakers

Bæredygtige sneakers – Nike Air Vapormax 2020 Flyknit

Blandt alle de største sportsbrands er der fokus på at kunne tilbyde bæredygtige sneakers. Altså sneakers der er designet med genanvendelige materialer. På den måde kan man reducere mængden af overskudsmaterialer/affald og reducere carbon udledningen.

Vi har fået tilsendt dette par Nike Air Vapormax 2020 Flyknit fra Nike Store, som er et eksempel på hvordan man kan designe et par både futuristiske, moderne og bæredygtige sneakers på samme tid.

Bæredygtige Sneakers

Nike Air Vapormax 2020 Flyknit modellen er et skridt i retningen af af producere fremtidens sko der er er CO2 neutrale, ikke efterlader et Carbon fodaftryk om minimerer mængden af overskudsmaterialer til 0%.

Nike Air Vapormax 2020 Flyknit - Bæredygtige sneakers

Så langt er man endnu ikke kommet, men denne sko er målt på vægt produceret af mindst 50% genanvendt materiale. Det viser sig både på Flyknit overdelen samt den imponerende Vapormax sål.

Nike Air Vapormax 2020 Flyknit

Bortset fra hele det bæredygtige perspektiv der er på denne release skal vi huske at kigge lidt nærmere på en af de mere sjove detaljer. Skoen er nemlig udstyret med en super lækker FlyEase snøremekanisme der gør det simpelt og hurtigt at hoppe i og ud af skoene.

Når du har taget skoene på trækker du i stroppen bag på hælen, der simpelt og effektivt strammer de wires der udgør snørrebåndene på skoen. Når du tilsvarende skal have skoene af kan du løsne op ved at trække i den grønne tab på pløsen. Simpelt.

Du finder Nike Air Vapormax 2020 Flyknit i Nike Store. Ud over den viste model er flere colorways undervejs.

Nike Air Vapormax 2020 Flyknit - Bæredygtige sneakers

Nike Air Vapormax 2020 Flyknit - Bæredygtige sneakers

 

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.