YEEZY Releases fra Adidas skaber buzz

I dag annoncerede Adidas en yderligere frigivelse af YEEZY-lageret, hvilket gør en række eksisterende produkter tilgængelige i faser over de kommende uger over hele verden.

Som annonceret i starten af 2024 vil Adidas frigive det resterende YEEZY-lager, der indeholder produkter tilbage fra 2022, i løbet af året. Sortimentet, der bliver tilgængeligt, vil inkludere nogle af de mest populære design, startende med 350 V2 i STEEL GREY.

Adidas YEEZY 350 V2 i STEEL GREY.

Disse produkter vil være eksklusivt tilgængelige gennem Adidas’ digitale platforme, herunder CONFIRMED-appen, Adidas-appen og adidas.com. Den trinvise frigivelse af produkterne vil hjælpe med at sikre en retfærdig og premium oplevelse for forbrugerne. Tilgængeligheden og timingen af udgivelsen vil variere afhængigt af stedet.

En ny æra for YEEZY releases

Siden afslutningen af YEEZY-partnerskabet i oktober 2022 har Adidas doneret til udvalgte organisationer for at bekæmpe diskrimination og had, herunder racisme og antisemitisme.

 

Køb dit Adidas gear her

Vores personlige go-to forhandlere er, Adidas, Naked, Size?, JD Sports, End Clothing og 43einhalb for at nævne et par stykker.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.

UDSALG

SPAR OP TIL 50%

Tjek det store udsalg ud i nike store - hvor der er masser af sneakers til gode priser.