Adidas Y-3 S-Gendo Run: En fusion af fortid og fremtid

Du SKAL bare tjekke den nye Adidas Y-3 S-Gendo Run ud – læs videre!

Adidas og Yohji Yamamoto introducerer nu Y-3 S-GENDO RUN sneakeren, en nyskabelse, der fremfører arven fra dens forgænger og blander fortid med fremtid for at skabe en modig ny silhouet. Med udgangspunkt i det konceptuelle drivkraft fra Y-3’s SS24-kollektion, udforsker denne sko en verden, hvor dualiteten mellem det organiske og det syntetiske frembringer uventet skønhed.

Adidas Y-3 S-Gendo Run's kontrastfyldte ydersål.

En dristig tilgang til design

Y-3 S-GENDO RUN udnytter ideen om negativ rum og højde gennem sit hule pladedesign, som tager inspiration fra det japanske ‘Ma’-koncept, hvor tomrum skaber dybere mening og form. Denne silhouet er en stærk manifestation af Contra-Natural ånden, der udfordrer det konventionelle og fusionerer fortid med fremtid.

Innovation og komfort

Denne innovative sneaker er designet med en uovertruffen komfort, idet den kombinerer den avancerede teknologier fra de nyeste adidas løbemodeller med æstetikken fra mærkets arkiv af sneakers. En åndbar mesh, ruskind og læderoverdel sidder over en Lightstrike mellemsål og en hul Pebax® plade, som skaber en markant silhouet.

Detaljer fra Adidas Y-3 S-Gendo Run's unikke silhuet.

En udtryksfuld sål

Afslutningen på denne sneaker er dens udtryksfulde ydersål, der huser en dynamisk modsætning af ideer. Den sæsonbetonede blomstergrafik og fiskebensmønstret indersål står i kontrast og forbinder fortiden med fremtiden, nye teknologier med gamle.

Adidas Y-3 Gendo Run er mere end blot en sneaker; det er et statement om stil, der udfordrer grænserne mellem det traditionelle og det progressive, og som afspejler et unikt samarbejde mellem Adidas og Yohji Yamamoto.

Hvornår kan man købe Adidas Y-3 S-Gendo Run

Vi afventer stadig de præcise detaljer fra Adidas om releasen af skoene, men hold øje med vores store Sneaker Release Kalender hvor vi så vidt muligt vil holde dig opdateret med alle de største sneaker releases.

Vi forventer at du kan købe Adidas Y-3 S-Gendo Run i det sorte design hos forhandlere som Adidas og End Clothing

Køb dit Adidas gear her

Vores personlige go-to forhandlere er, Adidas, Naked, Size?, JD Sports, End Clothing og 43einhalb for at nævne et par stykker.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.

UDSALG

SPAR OP TIL 50%

Tjek det store udsalg ud i nike store - hvor der er masser af sneakers til gode priser.