Xochitl Gomez er nyt ansigt hos Adidas Sportswear

Adidas byder velkommen til Hollywood-skuespillerinde og stilikon, Xochitl Gomez, i deres globale familie.

Adidas meddeler i dag, at Xochitl Gomez er den nyeste tilføjelse til deres globale familie. Som det nye ansigt i Adidas’ Sportswear-kategori, tilslutter den unge skuespillerinde sig et stjernespækket hold på et tidspunkt, hvor hun gør sig bemærket i filmindustrien med hendes fremtrædende præstationer,. Hun har et øje for mode og en stemme for at fremme sager, der ligger hende på hjerte.

Xochitl Gomez træner i Adidas sportstøj, viser energi og stil.

Som ivrig danser, kampsportsudøver og stilikon er Xochitl anerkendt som et af de hotteste talenter i den næste generation og en inspiration for det unge latinamerikanske samfund. Kendt for at kanalisere sin positivitet og kreativitet ind i alt, hvad hun foretager sig, bevæger hun sig ubesværet gennem sportens og kulturens verden og baner vejen for morgendagens generation – hvilket gør hende til den perfekte partner for at indgå i Adidas-familien.

Xochitl delte om at være en del af Adidas-familien: “Jeg er både begejstret og beæret over at samarbejde med Adidas Sportswear og stå side om side med ægte ikoner. Det er ingen hemmelighed, at min kærlighed til mærket løber dybt – jeg har båret tre striber i mine daglige outfits, så længe jeg kan huske – hvad enten det har været på vej til dansetræning eller når jeg hænger ud med venner. Det, der gør det så spændende, er, at jeg vil kunne kombinere alle mine passioner gennem dette partnerskab – sport, kultur og underholdning – hvilket gør det til en drømmemulighed, og en jeg ikke kan vente med at komme i gang med.

Imens delte Aimee Arana, Adidas Global, General Manager for Sportswear & Training: “Hos Adidas er vores ambition at fortsætte med at skubbe grænserne, når det kommer til sport og kultur. Derfor er vi så begejstrede for at byde Xochitl Gomez velkommen til folden– en pioner for sin generation, der fejrer individualitet og aldrig er bange for at advokere for det, hun brænder for; hendes positive indstilling og friske tænkning gør dette til et ideelt partnerskab. Vi kan ikke vente med at se, hvad der kommer og se, hvordan Xochitl bringer sit eget flair til Adidas-mærket.”

Køb dit Adidas gear her

Vores personlige go-to forhandlere er, Adidas, Naked, Size?, JD Sports, End Clothing og 43einhalb for at nævne et par stykker.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.

SPAR 25%

I NIKE STORE

Rabatkode: SUN24

Gælder ikke nedsatte varer og ved køb over 370 DKK.

bestil inden 27. maj kl. 9.00