LaMelo Ball x Puma LaFrancé

LaMelo Ball x Puma LaFrancé lancerer deres første livsstilssko, og det er en invitation til alle sneakerentusiaster! I samarbejde med LaMelo Ball præsenterer Puma den helt nye LaFrancé, der trækker inspiration fra hans officielle livsstilsmærke, der specialiserer sig i designer streetwear.

LaMelo Ball x Puma LaFrancé

LaFrancé silhuetten indfanger en ny æra for Melo – en forhøjet, robust gadeinspireret stil der bringer hans markante flair og energi ind i off-court mode. Inspireret af de voluminøse silhuetter fra 90’ernes og tidlige 2000-tals skate fodtøj, er Lafrancé ikke bare en sko, men et off-court ikon.

Detaljeret visning af Puma Lafrancé skoens chunky design og zigzag snørebånd.

Denne overdrevne sneaker byder på ekstra store proportioner med et chunky zigzag-snøresystem, ultrabrede snørebånd og en velvatteret tunge for ultimativ komfort. På tungen finder man “LF” og “La France” indgraveret, samt præget ind i den nyeste silhuets ultra-tykke sål. Den klassiske skålformet sål er piftet op med flydende ovaler dekoreret med ikoniske grafikker. Øverst på mellemsålen indkapsler ovalerne designelementer fra en sommerfugl, hvilket symboliserer Melos unikke livsstil.

“Noah Bice fra Puma Hoops siger, “Hvis du kender Melo, ved du, at han gør alt stort. Fra kæderne til logoerne og bilen, manden lever stort! Så vi måtte komme med en silhuet, der matcher hans profil. Den skate-inspirerede, chunky overdel og skålformede sål ramte lige i øjet for Melos første livsstilssko.”

Denne “Amour” colorway byder på en brandvarm rød overdel, og er en hyldest til den overdrevne æstetik fra Y2K skatekulturen. Dette er kun den første af mange farvevarianter af LaFrancé, der er på vej, så hold øje.

LaMelo Ball bærer Lafrancé skoen sammen med matchende streetwear.

Med lancering  d. 17. maj 2024, vil LaFrancé blive ledsaget af en serie af beklædning, herunder t-shirts, en mesh tanktop, shorts og joggingbukser, der vil være tilgængelige hos udvalgte forhandlere verden over.

Køb dit Puma gear her

Vores personlige go-to Puma forhandlere er, Naked, Size?, End Clothing og JD Sports for at nævne et par stykker.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.

SPAR 25%

I NIKE STORE

Rabatkode: SUN24

Gælder ikke nedsatte varer og ved køb over 370 DKK.

bestil inden 27. maj kl. 9.00