Adidas 2000 Running Collection

Vilde 00’er vibes i den nye Adidas 2000 Running Collection

Når Adidas lige om lidt lancerer deres Adidas 2000 Running Collection bliver det med fuld smæk på 00’er vibes og lækre chunky runners.

Mere præcist bringer Adidas med denne lancering en lille håndfuld sneakers frem i rampelyset med, og her er der både tale om re-lanceringer og nyfortolkninger.

Hele “Running 2000 Collection” vil være tilgængelig hos Adidas fra d. 22. januar.

Adidas 2000 Running Collection

I forbindelse med denne ‘2000 Running Collection’ skal vi kigge nærmere på silhouetterne Adidas Ozmillen, Adidas Response CL og Adidas adiStar Cushion.

Adidas Ozmillen

Denne silhouet ligner noget fra fortiden, men er faktisk en helt ny af slagsen. Den er tydeligt inspireret af den ikoniske 00’er model Adidas Ozweego.

Adidas Ozmillen

Adidas Response CL

Adidas Response CL er den eksperimentielle sneaker, hvor der er leget med masser af godt ventileret mesh, to-farvede colorways placeret på toppen af den velkendte stødabsorberende EVA sål.

Adidas Response CL

Adidas adiStar Cushion

Adidas adiStar Cushion er en af Adidas mest genkendelige silhouetter fra 00’erne. Lige så futuristisk den var dengang, lige så retro fremstår den i dag. En flot sneaker, prydet med metalliske elementer såvel som flotte reflekterende detaljer.

Adidas adiStar Cushion

 

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.

UDSALG

SPAR OP TIL 50%

Tjek det store udsalg ud i nike store - hvor der er masser af sneakers til gode priser.