Caroline Wozniackis Outfit ved Australian Open 2024

Er du også begejstret ved tanken om at Caroline Wozniacki er tilbage på tennisscenen, så vil du måske også begejstres over Caroline Wozniackis Outfit ved Australian Open 2024. Derfor har vi kigget nærmere på den nyeste Tennis kollektion fra Adidas.

Her på redaktionen er vores største fokus normalt sneakers og kun sneakers, men synergierne mellem sportsverdenen og den generelle udvikling på sneaker markedet er efterhånden så store at det giver mening at holde et godt øje med hvad der ellers rører sig.

Caroline Wozniackis Outfit ved Australian Open 2024

Caroline Wozniackis Outfit ved Australian Open 2024

I forbindelse med årets første Grand Slam i Melbourne i Australien har Adidas traditionen tro smidt en ny kollektion på gaden.

Den omfatter både nye sko og en range af beklædning til herrer og damer.

Danske Caroline Wozniacki er med i turneringen på et såkaldt Wild Card og skal forhåbentlig spille et hav af kampe i turneringen som hun faktisk vandt tilbage i 2018.

Carolines Wozniackis beklædning ved Australian Open 2024 består af:

AIRCHILL Pro KjoleKøb den hos Adidas

Tennis Low-Cut Cushioned SokkerKøb dem hos Adidas

AEROREADY SolskærmKøb den hos Adidas

ADIZERO Cypersonic Tennis SkoKøb dem hos Adidas

Caroline Wozniackis Tøj ved Australian Open 2024Caroline Wozniackis Tøj ved Australian Open 2024Australian Open begynder for Caroline Wocniackis vedkommende d. 14. januar hvor hovedturneringen starter. Finalerne spilles d. 28. januar – lad os håbe vi får kampe med danske deltagelse hele vejen.

Ud over Caroline Wozniacki deltager også Clara Tauson, mens Danmark naturligvis er repræsenteret ved Holger Rune i herrerækken. Holger Runes Outfits kan du holde øje med her.

Køb dit Adidas gear her

Vores personlige go-to forhandlere er, Adidas, Naked, Size?, JD Sports, End Clothing og 43einhalb for at nævne et par stykker.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.

SPAR 25%

I NIKE STORE

Rabatkode: SUN24

Gælder ikke nedsatte varer og ved køb over 370 DKK.

bestil inden 27. maj kl. 9.00