Vandtætte Løbesko fra Nike til Efteråret

Hvis du er på udkig efter vandtætte løbesko fra Nike, men er i tvivl om hvilke der er lige sagen, eller hvor du finder dem kommer her lidt info dom du forhåbentlig kan gøre brug af.

Vi kommer ikke udenom det. Efteråret er over os, og det betyder på samme tid endnu større sandsynlighed for at løbeturene kommer til at foregå i regnvejr. Det er ikke fordi sommeren har været tør, men alligevel…

Der er ikke noget der hedder dårligt vejr, kun forkert beklædning. Sådan lyder talemåden, og selv om den er gammel er den nu rigtig alligevel. For når der skal løbes, så skal der altså løbes, og også i regnvejr.

Du kan bl.a. købe de vandafvisende Nike Shield løbesko i Nike Store.

Vi har kigget lidt nærmere på hvilke vandtætte løbesko fra Nike der er tilgængelige og det er faktisk ikke så få. Med vandtætte bør vi nok specificere at der menes vandafvisende, men det kan nu også være godt nok, for fødderne skal jo også kunne ånde i skoene.

Uanset om man skal ud på en kortere eller længere distance kan det ødelægge den gode oplevelse at starte turen med at træde i en lidt for dyb vandpyt få ‘en våd sok’.

SHIELD – Vandtætte Løbesko fra Nike

De løbesko der bærer navnet ‘Shield’ er alle designet med en overdel der er vandafvisende. Det er værd at bemærke at det er uden at gå på kompromis med stabilitet og stødabsorbering i skoene.

Ligeledes er vægten på ‘Shield’ modellerne den samme som modellerne uden vandafvisende overdel.

Det er altid en god idé at veksle lidt mellem forskellige løbesko, så det giver rigtig god mening at have et par ‘Shield’ løbesko i skabet til de våde ture.

Hvorfor ikke bare løbe i vandafvisende løbesko altid?
Det kunne man sådan set også sagtens vælge at gøre. Dog er de ‘normale’ modeller noget mere behagelige i varmt vejr, samtidig med er de ‘normale’ modeller også lidt billigere.

Vandtætte Løbesko fra Nike til Herrer

Nike Air Zoom Pegasus 34 Shield – Køb i Nike Store

Vandtætte Nike Air Zoom Pegasus 34 Shield

Nike Air Zoom Structure 21 Shield
 – Køb i Nike Store

Vandtætte Nike Air Zoom Structure 21 Shield


Nike Free RN 2017 Shield – Køb i Nike Store

Vandtætte Nike Free RN 2017 Shield

Vandtætte Løbesko fra Nike til Damer

Nike Air Zoom Pegasus 34 Shield – Køb i Nike Store

Nike Air Zoom Pegasus 34 Shield til damer

Nike Air Zoom Structure 21 Shield
 – Køb i Nike Store

Nike Air Zoom Structure 21 Shield
 til damer

Nike Free RN 2017 Shield – Køb i Nike Store

Nike Free RN 2017 Shield til damer

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.