Stance Sokker – Ren forkælelse af dine sneakers

Med et par Stance sokker giver du dine sneakers ren forkælelse. Vi der læser med her på coolsneakers.dk går naturligvis meget op i vores sneakers – det siger sig selv.

Vi sørger for på daglig basis at rengøre dem hvis de er blevet beskidte. Vi sørger selvfølgelig også for at imprægnere dem, så de er mere modstandsdygtige overfor snavs og vand. Noget der derimod ofte er lidt overset er hvilke sokker( eller strømper) vi putter på fødderne før de kommer ned i favorit sneakeren.

I dette indlæg sætter vi fokus på Stance Sokker som ud over at være komfortable også kan være med til at fremhæve de positive ting ved dine sneakers.

Det går altså ikke at bruge de samme hvide tennissokker til alle sneakers.

Stance er et Amerikansk brand og et af de førende indenfors design og produktion af farverige og cool sokker. Sokkerne er naturligvis også at finde i Europa og indenfor de senere år har sokkerne fået mere og mere fokus på sneakerscenen. Hver gang du køber et par nye sneakers bør du altid tænke over hvilke sokker du skal bruge sammen med dem, også selv om du måske bruger sokker der ikke er synlige. Det vigtige er at tage stilling. Selv om vi ‘hakker’ lidt på begrebet ‘Hvide tennissokker’ så har de jo absolut stadig en berettigelse og kan være det helt rigtige valg i mange situationer. Hvis du vil have lidt ekstra luksus vælger du dog noget andet en ‘9 par for 100 kr.’ i Sportmaster.

Billederne i dette indlæg er taget fra 43einhalb, som sammen med bl.a. Zalando har et stort sortiment af Stance sokker i deres webshop.

I nogen tilfælde kan det være en god idé at vælge strømper i farver eller mønstre der komplimenterer de sneaker man har på. Derved vil sneakeren skille sig mere ud og blive fremhævet. Det virker dog ofte også rigtig godt at vælge sokker der har samme farvetoner som dine sneaks –  det giver virkelig et helstøbt look og viser at du har tænkt over sagerne.

Her kan du købe Stance Sokker

Vi kan på det varmeste anbefale at du køber dine Stance sokker hos forhandlere som Zalando, 43einhalb, Afew Store, Caliroots og Offspring – i selv samme webshops kan du jo så passende købe et par sneakers der passer til sokkerne.

Stance Sokker Stance Strømper Stance Strømper Stance Sokker Stance Strømper

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.