Sophia Chang x Puma: Når kunst møder mode

Oplev fusionen af kunst og mode med Sophia Chang x Puma – et samarbejde, der genopstår ti år efter dets første succesfulde forening. Denne kollektion transformerer kvinders basketballinspiration til et stilfuldt statement, der taler til hjertet af inklusivitet, mangfoldighed og kvindeligt fællesskab.

Sophia Chang x Puma

Den anerkendte kreative ildsjæl, illustrator og storyteller Sophia Chang bringer hendes unikke perspektiv til sportens verden, hvilket resulterer i en kollektion, der udmærker sig med kollegiale detaljer, skræddersyede grafikker og pastelfarver. De klassiske rets-silhuetter som Suede og Palermo sneakers, forstærket af Changs kreative linse, afrunder denne tidløse kollektion.

Detaljevisning af Sophia Chang x Puma fodtøj med unikke, håndtegnede designs, der fejrer kunstnerisk udtryk.

Illustration spiller en nøglerolle i Changs samarbejde, idet hendes håndtegnede visuals pryder hele kapselsamlingen. Basketballtrøjen og den strikkede bucket hat fremhæver en legende driblinggrafik, mens en montage af illustrationer dekorerer de brede bukser og skuldertasken. Kollektionens højdepunkt er den vendbare bomberjakke, som byder på letterman-inspirerede detaljer og en speciel foring dekoreret med Changs signaturillustrationer.

I en beroligende “Zen Blue” nuance fortsætter kollektionens Suede Changs håndtegnede æstetik over skoens overdel og tunge, mens “Grape Mist” Palermo fremviser illustrationer integreret i Pumas Formstrip.

Sophia Chang er fremtrædende i kampagnen sammen med to medlemmer af hendes lokale kreative fællesskab, begge klædt i den nye kollektion: Bethany Brill, designer og grundlægger af Teddy Studios, samt Bukunmi, kreativ direktør og fotograf.

Sophia Chang x Puma kollektionen har været tilgængelig fra den 23. marts 2024.

Køb dit Puma gear her

Vores personlige go-to Puma forhandlere er, Naked, Size?, End Clothing og JD Sports for at nævne et par stykker.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.

UDSALG

SPAR OP TIL 50%

Tjek det store udsalg ud i nike store - hvor der er masser af sneakers til gode priser.