Palm Tree Crew x Puma: Streetwear møder yachtliv

Det nye Palm Tree Crew x Puma samarbejde vækker opsigt igen.

Når festen fortsætter, genforenes Puma og Palm Tree Crew for at præsentere deres anden kollektion. Dette partnerskab forvandler klassisk yachtklæder med et sjovt twist og introducerer items som er lige så behagelige, som de er stilfulde. Med alt fra specialdesignet monogram til skriftgrafikker og vævede jacquardstoffer, denne sæson byder på noget for enhver smag.

Det er ikke kun tøjet, der taler: fodtøjskollektionen har gennemtænkte nyfortolkninger af Pumas Suede og RS-X modeller. Hver detalje, fra de ældede mellemsåler til de bløde farvepaletter, bidrager til en afslappet, men sofistikeret stil.

Tøj, der taler dit sprog

Kollektionens Track Pants og Track Jacket låner det ikoniske T7 tracksuit look fra Puma, mens de blander det med Palm Tree Crew’s diskrete branding. Med farver, der minder om solkysset hud, og must-haves som Hoodies, Shorts og Tees, er du klar til sommeren. Tilbehør som Trucker Cap og Cross Body Bag fuldender dit outfit.

De to strand-inspirerede versioner af Suede og RS-X modellerne står ud med deres vintage vibes og knækkede tekstiler, hvilket tilfører en unik karakter til hvert skridt du tager.

Dyk ned i Palm Tree Crew og Pumas verden, og lad deres anden kollektion løfte din sommergarderobe til nye højder.

Køb dit Puma gear her

Vores personlige go-to Puma forhandlere er, Naked, Size?, End Clothing og JD Sports for at nævne et par stykker.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.

SPAR 25%

I NIKE STORE

Rabatkode: SUN24

Gælder ikke nedsatte varer og ved køb over 370 DKK.

bestil inden 27. maj kl. 9.00