Travis Scott x Nike Air Max 270 React

Release dato:

29. maj, 2020

Model

Nike Air Max 270 React

Colorway

Light Cream-Dark Hazel-Mica

Style:

CT2864-200

Release dato:

29. maj, 2020

Model:

Nike Air Max 270 React

Colorway:

Light Cream-Dark Hazel-Mica

Style:

CT2864-200

Info om Travis Scott x Nike Air Max 270 React releasen

Tvivlen er kommet os til gode, og Travis Scott x Nike Air Max 270 React releaser til april!

Update d. 25. maj: Ny officiel releasedato fra Nike er d. 29. maj!

Rygterne startede allerede omkring juni 2019. Der var mange forskellige teaser-billeder på forskellige Instagram-profiler. Nu har de fleste store sneakerblogs dog været ude og fastslå en release måned. Travis Scott x Nike Air Max 270 React kommer til maj.

Overdelen ligner noget fra Nike Zoom 2K silhuetten, dog ikke én til én. De bølgede linjer har tydelige referencer, hvor valget af materiale varierer. Overdel fungerer super godt med React-mønsteret i mellemsålen, hvorimod farverne for nogle kan diskuteres. Personligt troede jeg først at den gule farve på mellemsålen var en form for prototype-ting. Alt tyder på at dette ér den endelige colorway.

Vi anbefaler at du holder øje her på siden for mere info løbende. Så snart Nike er ude med officiel info, så opdaterer vi siden og vores release-kalender. Vi glæder os meget til at se de officielle billeder fra Nike!

Mange flere Nike releases

Husk at du kan finde mange flere lækre sneakers fra dine yndlingsbrands i den store Sneaker Release Kalender.

Her kan du købe Travis Scott x Nike Air Max 270 React

Som du har kunne læse, releaser Travis Scott x Nike Air Max 270 React inden længe.
Faktisk releaser de allerede d. 29. maj, 2020 hvor du kan sidde klar til at købe dem hos enten en dansk eller udenlandsk forhandler.

Som du måske ved er der tale om en meget eksklusiv og limiteret sneaker, der ikke releaser i ret mange butikker. I skrivende stund er alle forhandlere ikke endeligt bekræftet endnu, men vi anbefaler altid at du holder øje med disse forhandlere hvor du, med stor sandsynlighed, enten kan skrive dig op til raffle, eller shoppe dem på datoen for release.

Kig efter Nike skoene hos disse forhandlere:

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.