Nike Zoom 2K Hvid Sort

Release dato:

10. januar, 2019

Model

Zoom 2K

Colorway

White/Black

Style:

AO0269-101

Release dato:

10. januar, 2019

Model:

Zoom 2K

Colorway:

White/Black

Style:

AO0269-101

Info om Nike Zoom 2K Hvid Sort releasen

Denne nye Nike Zoom 2K Hvid Sort er lige på trapperne! En ny silhuet fra Nike som rider med på den chunky bølge.

Nike Zoom 2K er i høj grad inspireret af stilen fra slut 90’erne og er udstyret med Nike’s velkendte Zoom-teknologi. Overdelen kombinerer mesh, læder og gummi. Panelerne langs siden går i ét med ydersålen for at øge stabilitet. På hælen ses “Zm AIR” branding og langs snørebåndene står henholdsvis “ZOOM” og “2000” skrevet. Denne Nike Zoom 2K Hvid Sort er en silhuet som både skaber blikfang, men som også i høj grad passer ind i nutidens chunky trend.

Hvis du ønsker denne nye silhuet fra Nike som en del af din sneaker-samling, så anbefaler vi at du sidder klar ved release.

Mange flere Nike releases

Husk at du kan finde mange flere lækre sneakers fra dine yndlingsbrands i den store Sneaker Release Kalender.

Her kan du købe Zoom 2K

Som du har kunne læse, releaser Nike Zoom 2K Hvid Sort inden længe.
Faktisk releaser de allerede d. 10. januar, 2019 hvor du kan sidde klar til at købe dem hos enten en dansk eller udenlandsk forhandler.

Ikke alle forhandlere er endeligt bekræftet endnu, men vi anbefaler altid at du holder øje med de store danske og udenlandske forhandlere du ser her.

Vores personlige danske go-to sneakerforhandlere når det drejer sig om Nike releases er, Nike StoreRezet StoreSize? og JD Sports, for at nævne et par stykker.

Køb skoene hos disse forhandlere:

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.