Supreme x Nike Air Max Plus Fire Pink

Release dato:

22. oktober, 2020

Model

Supreme x Nike Air Max Plus

Colorway

Fire Pink

Style:

DA1472-600

nike-store-1200x628.jpg

Rabatkode til Nike Store

Køb 3 produkter til fuld pris og spar 20% med rabatkoden BUNDLE3.

Fra 8.-14. februar 2019

Release dato:

22. oktober, 2020

Model:

Supreme x Nike Air Max Plus

Colorway:

Fire Pink

Style:

DA1472-600

Info om Supreme x Nike Air Max Plus Fire Pink releasen

Nu releaser Supreme x Nike Air Max Plus Fire Pink. Én af to nye colorways af den ikoniske Nike Air Max Plus silhouet. Mange kender måske denne sko som Nike Air Max Tn – det er også netop Tn brandingen du finder på hælen af skoen.

Denne releaser er naturligvis særligt interessant da den er blevet til i et samarbejde mellem Nike og Streetwear brandet Supreme fra New York.

Disse collabs er nærmest 100% garanti for hype og kæmpe efterspørgsel. Hvis du skal have fat i denne grønne og orange colorway skal du være mere end heldig, da efterspørgslen som bekendt forventes at blive massiv. Hvis ikke du allerede har tjekket den ud skal du også lige tjekke den anden colorway i samarbejdet ud. Den Mean Green version bliver helt sikkert også et kæmpe hit.

Hvis du er på udkig efter de vildeste sneaker tilbud så glæd dig til vi åbner op for Black Friday Sneaker udsalgene hvor der med garanti er steals at finde.

 

Mange flere Nike releases

Husk at du kan finde mange flere lækre sneakers fra dine yndlingsbrands i den store Sneaker Release Kalender.

Her kan du købe Supreme x Nike Air Max Plus Fire Pink

Som du har kunne læse, releaser Supreme x Nike Air Max Plus Fire Pink inden længe.
Faktisk releaser de allerede d. 22. oktober, 2020 hvor du kan sidde klar til at købe dem hos enten en dansk eller udenlandsk forhandler.

Som du måske ved er der tale om en meget eksklusiv og limiteret sneaker, der ikke releaser i ret mange butikker. I skrivende stund er alle forhandlere ikke endeligt bekræftet endnu, men vi anbefaler altid at du holder øje med disse forhandlere hvor du, med stor sandsynlighed, enten kan skrive dig op til raffle, eller shoppe dem på datoen for release.

Kig efter Nike skoene hos disse forhandlere:

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.