De bedste Black Friday Sneaker Udsalg 2018

Black Friday Sneaker Udsalg

Fredag d. 24. november 2023 løber et af årets største events i sneaker kalenderen af staben – nemlig Black Friday Sneaker Udsalg 2022.

For sneakerheads er det stort, da rigtig mange forhandlere markerer denne dag med særligt gode tilbud og rabatter på sneakers fra alle de store brands.

På denne side samler vi de allerbedste tilbud til dig, så du kan være opdateret på hvor du kan gøre de bedste kup i forbindelse med Black Friday.

Det stikker helt af om...

Dage
Timer
Minutter
Sekunder

Black Friday Sneaker Udsalg

Som traditionen foreskriver det afholder amerikanerne Thanksgiving den sidste torsdag i november, og umiddelbart dagen efter afholder man det traditionsrige Black Friday.

Som du kan se på listen af forhandlere ovenfor vælger nogen at give særligt gode rabatter på selve fredagen, hvor andre tyvstarter allerede tidligere på ugen. Nogen vælger at afholde Black Weekend og inddrage både fredag, lørdag og søndag. Endelig er der også nogen der vælger at inddrage Cyber Monday der ellers traditionelt er forhandlere af elektroniske produkters store dag.

Det er i den grad sæson for udsalg, for snart følger januarudsalgene som helt sikkert også bliver interessant for os at følge. Besøg Rabatkoderne.dk Hvis du kan bruge flere gode Black Friday Rabatkoder på alt mellem himmel og jord.

Held og lykke med at shoppe på de fantastiske Black Friday Sneaker Udsalg

Mens vi venter på selv at kunne kaste os over tilbuddene er her en video der viser hvor vildt det nogen gange går for sig i køerne i USA når der bliver lukket op for de rigtig gode tilbud.